Beyaz atlı prens... İnş diyeyim de zor. Kimse mükemmel değil ki. Haliyle sende mükemmel değilsindir. Dolayısı ile karşınızdaki insanın mükemmel olmasını bekleyemezsiniz. Önemli olan ortak noktalarda birleşebilmek. Kavga edilen tartışılan zamanlar da olur, olmalı da zaten. Düşünsene bi herşey toz pembe, ne istersen yapan bi erkek var karşında sıkılmaz mısın?acaba beni her konuda mutlu edebilcek bir beyaz atlı prens karşıma çıkacak mı die düşünüyorum
daha çok küçüksün sıranı bekle daha ablaların var sıradaacaba beni her konuda mutlu edebilcek bir beyaz atlı prens karşıma çıkacak mı die düşünüyorum
Aslında herşey düzgün olsada sıkılacağın/sıkılan tarzda olaylar gelişiyor çünkü;ince ayar tutturmak çok zordur isterse en düzgün ilişki olsun patlak veriyor ama önemli olan deyer vermek ve umursamak
Beyaz atlı prens... İnş diyeyim de zor. Kimse mükemmel değil ki. Haliyle sende mükemmel değilsindir. Dolayısı ile karşınızdaki insanın mükemmel olmasını bekleyemezsiniz. Önemli olan ortak noktalarda birleşebilmek. Kavga edilen tartışılan zamanlar da olur, olmalı da zaten. Düşünsene bi herşey toz pembe, ne istersen yapan bi erkek var karşında sıkılmaz mısın?
İş sıraya kaldıysa kız mahdur olur sanırım
daha çok küçüksün sıranı bekle daha ablaların var sırada
İş sıraya kaldıysa kız mahdur olur sanırımBence mahduriyeti ortadan kaldırmak lazım pelin
Buna katılmıyorum. Neden mi. İster hüsranla bitsin ister mutlu olunsun ilk aşkın yeri herzaman ayrıdır. İnsanın içinde uhte kalıyor, ya olsaydı, keşke, vs vs... Unutmak pek kolay olmuyor. İsterseniz ileriki safhada başkasıyla evlenin ama yüzde 90 ilk aşkınız aklınızdan çıkmayacaktır.Aslın da şu var bir erkeğin yada kızın ilk aşık olduğuyla evlenmesi yada ilk çıktığıyla evlenmesi sonucu hüsran olabiliyor.
Tamam herşeyin ilk ki hoş güzel ama tecrübe kazanmadan bodozlama dalınca,ayağı tökezleyebiliyor o kişinin.
Çünkü;daha önce öyle birşey yaşayıpta görmediğinden bocalama olur ne yapacağını şaşırır
Zaman geçmişi hatırlatır ama geliceğinize yön vermez.Elinizde kalanla ve kalmışla geleceğinize bir yön verirsiniz
Buna katılmıyorum. Neden mi. İster hüsranla bitsin ister mutlu olunsun ilk aşkın yeri herzaman ayrıdır. İnsanın içinde uhte kalıyor, ya olsaydı, keşke, vs vs... Unutmak pek kolay olmuyor. İsterseniz ileriki safhada başkasıyla evlenin ama yüzde 90 ilk aşkınız aklınızdan çıkmayacaktır.
sen çalışmıomuydun nereye gidiosun? saat daha 14:28off bu sıcakta hıc dısarıya cıkasım yok ama mecbur gtmem lazımda
sen çalışmıomuydun nereye gidiosun? saat daha 14:28
Ozaman tavuklarla olan bağımı koparmam lazım. (yanlış anlamayın şizofrenim sapık değil)
izinliyim bugün kadıköye gitmem lazım
Napıcam ben sensiz
gitmek zorundayım
haklısın. ilk sevgilinle evlenmek çok zor ve yürümüo bende biliorum ama işte...Aslın da şu var bir erkeğin yada kızın ilk aşık olduğuyla evlenmesi yada ilk çıktığıyla evlenmesi sonucu hüsran olabiliyor.
Tamam herşeyin ilk ki hoş güzel ama tecrübe kazanmadan bodozlama dalınca,ayağı tökezleyebiliyor o kişinin.
Çünkü;daha önce öyle birşey yaşayıpta görmediğinden bocalama olur ne yapacağını şaşırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?