FlaxLy Üye Valla Yemek yedim. Şiştim. Halbuki yediğim yemekle ne güzel hayallerim vardı. 2 bardak su ile doydum hemen
Valla Yemek yedim. Şiştim. Halbuki yediğim yemekle ne güzel hayallerim vardı. 2 bardak su ile doydum hemen
KayraBey Üye Çalışma saatlerin nedir Pelin? Birde kaç lira maaş alıyorsun? (Maaşı sordum yaşı sormadım dikkatini çekerim )
Çalışma saatlerin nedir Pelin? Birde kaç lira maaş alıyorsun? (Maaşı sordum yaşı sormadım dikkatini çekerim )
tempestshine Üye Gta da 8000'lik ev aldım.Havuzu 3 tanede balkonu var.Çok güzel - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gta da 8000'lik ev aldım.Havuzu 3 tanede balkonu var.Çok güzel - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
doctorrr Üye tempestshine' Alıntı: Gta da 8000'lik ev aldım.Havuzu 3 tanede balkonu var.Çok güzel - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... neydi o ya el chavanko
tempestshine' Alıntı: Gta da 8000'lik ev aldım.Havuzu 3 tanede balkonu var.Çok güzel - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... neydi o ya el chavanko
nokia_belle Üye Son 2-3 gündür saatlere bakarken,çift olduğu anlara çok denk geliyorum Saat'e bakıyım diyorum 17.17 falan yazıyor
Son 2-3 gündür saatlere bakarken,çift olduğu anlara çok denk geliyorum Saat'e bakıyım diyorum 17.17 falan yazıyor
nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: Seni biraz daha az düşünmem lazım sanırm Genişletmek için tıkla ... Artık bedenine işlemiş
pelın_' Alıntı: Seni biraz daha az düşünmem lazım sanırm Genişletmek için tıkla ... Artık bedenine işlemiş
nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: Diyosun bak su saat olmuş hala ewime gdemedm yahu of Genişletmek için tıkla ... Gidersin hem zaten sakallarım kaşınıyor
pelın_' Alıntı: Diyosun bak su saat olmuş hala ewime gdemedm yahu of Genişletmek için tıkla ... Gidersin hem zaten sakallarım kaşınıyor
tempestshine Üye ynsemrekose' Alıntı: neydi o ya el chavanko Genişletmek için tıkla ... o kim ben bilmem.ev benim onu bilirim
ynsemrekose' Alıntı: neydi o ya el chavanko Genişletmek için tıkla ... o kim ben bilmem.ev benim onu bilirim
doctorrr Üye tempestshine' Alıntı: o kim ben bilmem.ev benim onu bilirim Genişletmek için tıkla ... ben bitrmiştim 13-14 yaşlarındayken görev yapıyormusun?
tempestshine' Alıntı: o kim ben bilmem.ev benim onu bilirim Genişletmek için tıkla ... ben bitrmiştim 13-14 yaşlarındayken görev yapıyormusun?
CABBAR Üye Weewoo' Alıntı: Sigara esliginde yan flut dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... Yan flüt kısmı güzelmiş
Weewoo' Alıntı: Sigara esliginde yan flut dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... Yan flüt kısmı güzelmiş
Yunkaai Üye rabbace' Alıntı: Yan flüt kısmı güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Vallahi kim caliyor bilmiyorum.Ama cok acikli caliyor.
rabbace' Alıntı: Yan flüt kısmı güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Vallahi kim caliyor bilmiyorum.Ama cok acikli caliyor.
nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: konu sahıbını düşünüyorum öldümü kaldımı acaba Genişletmek için tıkla ... Hırrrr