KayraBey Üye pelın_' Alıntı: valla evlı mutlu cocuklu yaptın benı bıanda Genişletmek için tıkla ... Evlenmek iyidir. Hele bunlar süper... Sana bir güldü mü ağlayasın gelir...
pelın_' Alıntı: valla evlı mutlu cocuklu yaptın benı bıanda Genişletmek için tıkla ... Evlenmek iyidir. Hele bunlar süper... Sana bir güldü mü ağlayasın gelir...
KayraBey Üye Yaş 23 ve evde kaldın? Şimdi kırıldım işte Ben evlendiğim de eşim 26 yaşındaydı.Şimdi 30 yaşında 2 çocuk sahibi.
Yaş 23 ve evde kaldın? Şimdi kırıldım işte Ben evlendiğim de eşim 26 yaşındaydı.Şimdi 30 yaşında 2 çocuk sahibi.
.Murat. Üye kısmetin nereden geleceği belli olmaz öyle hemen evde kaldım deme sözdü nişandı derken bi bakmışsın evlenmişsin hepsi kısa sürede bile olabilir
kısmetin nereden geleceği belli olmaz öyle hemen evde kaldım deme sözdü nişandı derken bi bakmışsın evlenmişsin hepsi kısa sürede bile olabilir
KayraBey Üye pelın_' Alıntı: daha bırını buulcam söz nişan evlılık 30 olurum ben Genişletmek için tıkla ... Ya sen he de ramazandan sonra çifte bayram olur sıkıntı yapma Sana leblebiciler derneği başkanının oğlunu ayarlarız
pelın_' Alıntı: daha bırını buulcam söz nişan evlılık 30 olurum ben Genişletmek için tıkla ... Ya sen he de ramazandan sonra çifte bayram olur sıkıntı yapma Sana leblebiciler derneği başkanının oğlunu ayarlarız
FatoŞ Üye unutkanlık Çöktü bugünü 9 temmuz sanıyorum muhammede konu açacaktım ne ümitle girdim zaten derya açmış ve bugün 10 temmuz.. Sinirlerim Gerildi Biraz..
unutkanlık Çöktü bugünü 9 temmuz sanıyorum muhammede konu açacaktım ne ümitle girdim zaten derya açmış ve bugün 10 temmuz.. Sinirlerim Gerildi Biraz..
doctorrr Üye __xXx__' Alıntı: karşı komşu çekmiş kafayı yine kiziroğlu mustafa bey diye bağırıp duruyor Genişletmek için tıkla ... git halay çek yor biraz onu
__xXx__' Alıntı: karşı komşu çekmiş kafayı yine kiziroğlu mustafa bey diye bağırıp duruyor Genişletmek için tıkla ... git halay çek yor biraz onu
Revengeful Emekli Yönetici Hatunlar artık beyaz atlı değil beyaz yatlı prens arıyor.. Sorun yok yani
Revengeful Emekli Yönetici 'bu kış çok soğuk oldu,yazın sıcaktan şikayet etmicem' diyenler SELAM naber nassınız iyisiniz inşallah
'bu kış çok soğuk oldu,yazın sıcaktan şikayet etmicem' diyenler SELAM naber nassınız iyisiniz inşallah
Corrupt Üye Revengeful' Alıntı: 'bu kış çok soğuk oldu,yazın sıcaktan şikayet etmicem' diyenler SELAM naber nassınız iyisiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... Soğuktan da şikayet ettik
Revengeful' Alıntı: 'bu kış çok soğuk oldu,yazın sıcaktan şikayet etmicem' diyenler SELAM naber nassınız iyisiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... Soğuktan da şikayet ettik
Cezzbedici3 Üye bu aralar durgun moddayımm - - - Eklendi - - - Firmacı hatunlara bile salça olmuyorum - - - Eklendi - - -
bu aralar durgun moddayımm - - - Eklendi - - - Firmacı hatunlara bile salça olmuyorum - - - Eklendi - - -