minoo Üye Ben sana nerden tutuldum Göz göre göre nasıl duruldum Sağ elimi solumla avuttum BOŞ YERE...
minoo Üye Can Yücel'in bi sözüne takıldım.. "Şiirlerinde küfür kullanma diyorlar, usulsüz. Lan bu kadar o.... ç.....'nu nasıl anlatayım küfürsüz?" Adam yazmış ya!
Can Yücel'in bi sözüne takıldım.. "Şiirlerinde küfür kullanma diyorlar, usulsüz. Lan bu kadar o.... ç.....'nu nasıl anlatayım küfürsüz?" Adam yazmış ya!
minoo Üye "Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.." Buna taktım şimdi de. Bi de canım tiramisu istiyo. Kardeşcazımı da bakkala sigaraya gönderdim. Bekliyorum. Öyle yani havalar falan güzel
"Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.." Buna taktım şimdi de. Bi de canım tiramisu istiyo. Kardeşcazımı da bakkala sigaraya gönderdim. Bekliyorum. Öyle yani havalar falan güzel
__xXx__ Üye pyrrhos91' Alıntı: sosisli makarna yaptım isteyen gelsin, bitio Genişletmek için tıkla ... vay anasını makarnanın her türlü haline bayılırım bitmedi ise gelem mi
pyrrhos91' Alıntı: sosisli makarna yaptım isteyen gelsin, bitio Genişletmek için tıkla ... vay anasını makarnanın her türlü haline bayılırım bitmedi ise gelem mi
SHS Üye __xXx__' Alıntı: vay anasını makarnanın her türlü haline bayılırım bitmedi ise gelem mi Genişletmek için tıkla ... mesaj yazarken kardeşim hepsini yemiş, ben bile bi tabak yiyebildim, ama bi dhakine kazanda yapcam, o zmm gelirsin
__xXx__' Alıntı: vay anasını makarnanın her türlü haline bayılırım bitmedi ise gelem mi Genişletmek için tıkla ... mesaj yazarken kardeşim hepsini yemiş, ben bile bi tabak yiyebildim, ama bi dhakine kazanda yapcam, o zmm gelirsin
__xXx__ Üye pyrrhos91' Alıntı: mesaj yazarken kardeşim hepsini yemiş, ben bile bi tabak yiyebildim, ama bi dhakine kazanda yapcam, o zmm gelirsin Genişletmek için tıkla ... Vallaha hocam bekliyorum bak yalnız bu arada bi kazan yeter demi tek başıma bi pakete yakın makarna yiyebilir haldeyim
pyrrhos91' Alıntı: mesaj yazarken kardeşim hepsini yemiş, ben bile bi tabak yiyebildim, ama bi dhakine kazanda yapcam, o zmm gelirsin Genişletmek için tıkla ... Vallaha hocam bekliyorum bak yalnız bu arada bi kazan yeter demi tek başıma bi pakete yakın makarna yiyebilir haldeyim