Şizofren_ Üye Çokomel ve first sakız reklamı izlemekten gına geldi artık... Ama durmuyo ya çok yoruldum sanırım hemen uyuyacağım.
Çokomel ve first sakız reklamı izlemekten gına geldi artık... Ama durmuyo ya çok yoruldum sanırım hemen uyuyacağım.
pelın_ bende nasıl olurda kurban bayramı yerine ramazan bayramı yazarım onu merakedıyorum pınarr gelde şunu degştır yahu
bende nasıl olurda kurban bayramı yerine ramazan bayramı yazarım onu merakedıyorum pınarr gelde şunu degştır yahu
SHS Üye bende %100 yazıyorum 0 çıkıo mesajda, sapıtıcam yaw ----------Eklendi @ 13:19:46 ---------- Yazıldı @ 13:19:01 ---------- pelın_' Alıntı: bende nasıl olurda kurban bayramı yerine ramazan bayramı yazarım onu merakedıyorum pınarr gelde şunu degştır yahu Genişletmek için tıkla ... inş iyileşirsin çabucak
bende %100 yazıyorum 0 çıkıo mesajda, sapıtıcam yaw ----------Eklendi @ 13:19:46 ---------- Yazıldı @ 13:19:01 ---------- pelın_' Alıntı: bende nasıl olurda kurban bayramı yerine ramazan bayramı yazarım onu merakedıyorum pınarr gelde şunu degştır yahu Genişletmek için tıkla ... inş iyileşirsin çabucak
SHS Üye pelın_' Alıntı: ay iyileşmelıyımmm Genişletmek için tıkla ... eeett neyse burgerdan sipariş verdim, geldi, 10 kuruş bahşiş bıraktım, o da iyi günler dilemedi, bende... o sövdü içinden, benim karnım doydu
pelın_' Alıntı: ay iyileşmelıyımmm Genişletmek için tıkla ... eeett neyse burgerdan sipariş verdim, geldi, 10 kuruş bahşiş bıraktım, o da iyi günler dilemedi, bende... o sövdü içinden, benim karnım doydu
pelın_ Astrosman' Alıntı: Unutma beni ye bakıyorum Genişletmek için tıkla ... bende hastasıyım bide keşke yanında olabılseydım dıye dusunuyorum
Astrosman' Alıntı: Unutma beni ye bakıyorum Genişletmek için tıkla ... bende hastasıyım bide keşke yanında olabılseydım dıye dusunuyorum
Astrosman Üye pelın_' Alıntı: bende hastasıyımbide keşke yanında olabılseydım dıye dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... hiç bitmese keşke ya ankarada çankaya ve siteleri kullanıyorlar orada çekiyorlar filmi
pelın_' Alıntı: bende hastasıyımbide keşke yanında olabılseydım dıye dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... hiç bitmese keşke ya ankarada çankaya ve siteleri kullanıyorlar orada çekiyorlar filmi