sende ölesin bebeğim ama inan varya 1 haftadır 10 10 çalışıyorum ağlıycam sinirden
hatta başlıyorum bazen okudugum okulunda bu devletınde dıye ama biyerde yine tıkanıp çalışmaya devam napalım kader
Yuh.Kusura bakma ama yuh yani.Bunca bilgi birikim leblebi çekirdek arasında eriyor.Yok mu hiç biryerlerde dayın amcan torpil falan ne bileyim.Yani şimdi sana 100 gram leblebi ver tuzlu olsun dicem kızıcan
aynen okadar oku git leblebi sat ve şaka gibi ama başımda duran 38 yaşındakı gereksiz işler müdür ilkokul mezunu yanlış anlamayın kımseyı küçümsedıgımden degıl ama işte dayı amca burda bellı oluyo patronun tanıdıgı malesef
aynen okadar oku git leblebi sat ve şaka gibi ama başımda duran 38 yaşındakı gereksiz işler müdür ilkokul mezunu yanlış anlamayın kımseyı küçümsedıgımden degıl ama işte dayı amca burda bellı oluyo patronun tanıdıgı malesef
bu işler öyle en iyi ben bilirm 2. üniversite bitirip iş basvurusu yapınca adam bana tecrübe diyor. lan yeni mezun adamın tecrubesi üniversitedir ama amca dayı torpilcik yoksa işte yokk