Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

pelın_

yıne noldıuu? valla gerıde kaldım ben

__xXx__

Üye
yıne noldıuu? valla gerıde kaldım ben

mayısın başıydı daha arkadaşın motoruyla yolda giderken bi arabaya çarptım sağ ayağımın üstüne düştüm düşmemin etkisiyle bileğim çatladı bu sene çok talihsiz geçti benim için

Tepkiler: pelın_

KayraBey

Üye
Yeni uyandım ve pc başına geçtim

pelın_

aferım sana ablacımm

ohh abi ya bunu yapmamlıydın 4 saatlık uykuyla tam 12 saat ayakta çalışcam şimdiden bileklerimi ayaklarımı ve mınumum kafamı hıssetmıyorum

pelın_

amin yarın izinliyım dıyodum tamda bıde sayım belası çıkardılar ama gec gelcem sağolsunlar bıraz uyu dedıler ama kesin 11 de ararlar gel dıye

Analamdım ? Kies pcde var ama algılamıyormu? Pc ye restart çektinmi? Ayrıca telefonu adb den bağlayıp bağlamadığına bi bak. Hata ayıklama modu felan yani...

Kies algilamiyor ama bilgisayarimda gözüküyor. Ayıklama sahte konum falan secmedim unutmuşum suan tatildeyim donunce denerim teşekkürler

Tepkiler: HacKLess

minoo

Üye
D-Smart'ın yeni reklamını izliyorum. Harika olmuş.

Bi de Vodafone'un yeni reklamı çok güzel. BKM mutfak ekibinin olduğu. Çoookk şey değişti, değişti Vodafone'daaaaa...

tarxhn

Üye
pelin_ i düşünüyorum

pelın_

şu lanet işiten çıkmayı planlıyorum yettı canıma tam 11 saattir ayaktayım ayaklarım yere yapıştı artık gebercem lanyorgunlşuktan

Tepkiler: tarxhn

pelın_

Elinden ne tür işler gelir Pelin?
aslında öğretmen olmamla birlikte ödüllü aşçıyım ayrıca turızm seyahat mezunuyum çok pis trıst rehberlıgı yaparım aynı zamnda otel de bulunan butun departmanlarda görev aldım mutfagından tut önbüroya kadar
gele gelelım bır kuruyrmıs mağazasında sııradan bır satış elemanıyım abi ayrıca üni mezunuyum ve 2. üni bıtmek üzere

Tepkiler: tarxhn