pelın_ tarxhn' Alıntı: yapma zaten canım tadlı çekiyor off ulen off lokumcunun kızıyle ewlenmek varmış Genişletmek için tıkla ... babam lokumcu degıl ama şeker fabrıkasınında müdürdü eskıden mekanı cennet olsun ayy babam ya aklıma getırdın bak sımdı
tarxhn' Alıntı: yapma zaten canım tadlı çekiyor off ulen off lokumcunun kızıyle ewlenmek varmış Genişletmek için tıkla ... babam lokumcu degıl ama şeker fabrıkasınında müdürdü eskıden mekanı cennet olsun ayy babam ya aklıma getırdın bak sımdı
spy ghost Üye tarxhn' Alıntı: yapma zaten canım tadlı çekiyor off ulen off lokumcunun kızıyle ewlenmek varmış Genişletmek için tıkla ... alenen evlenme teklifi
tarxhn' Alıntı: yapma zaten canım tadlı çekiyor off ulen off lokumcunun kızıyle ewlenmek varmış Genişletmek için tıkla ... alenen evlenme teklifi
tarxhn Üye pelın_' Alıntı: babam lokumcu degıl ama şeker fabrıkasınında müdürdü eskıden mekanı cennet olsun ayy babam ya aklıma getırdın bak sımdı Genişletmek için tıkla ... üüzüldüm keşke şom ağzımı açmasaydım iyi idi. spy ghost' Alıntı: alenen evlenme teklifi Genişletmek için tıkla ... iyide o bana abi diyor. bu şarkı benim gibilere gelsin <span style="font-family: Arial"><font color="Navy"><font size="2"><strong>[video=youtube;_wlHhYSEl9I]http://www.youtube.com/watch?v=_wlHhYSEl9I[/video]
pelın_' Alıntı: babam lokumcu degıl ama şeker fabrıkasınında müdürdü eskıden mekanı cennet olsun ayy babam ya aklıma getırdın bak sımdı Genişletmek için tıkla ... üüzüldüm keşke şom ağzımı açmasaydım iyi idi. spy ghost' Alıntı: alenen evlenme teklifi Genişletmek için tıkla ... iyide o bana abi diyor. bu şarkı benim gibilere gelsin <span style="font-family: Arial"><font color="Navy"><font size="2"><strong>[video=youtube;_wlHhYSEl9I]http://www.youtube.com/watch?v=_wlHhYSEl9I[/video]
tarxhn Üye tamam iste amcadan abiye düştük buna şükür helal sana bilal göregen kardeş tamda suan bunu düşüp yazdım
tamam iste amcadan abiye düştük buna şükür helal sana bilal göregen kardeş tamda suan bunu düşüp yazdım
TheMadness Üye tarxhn' Alıntı: acıktım yemek düşnüyorum Genişletmek için tıkla ... Aklıma getirdin ben de acıktım buzdolabına gideyim
tarxhn' Alıntı: acıktım yemek düşnüyorum Genişletmek için tıkla ... Aklıma getirdin ben de acıktım buzdolabına gideyim
pelın_ mastelaa' Alıntı: pelin ablacım hani bana lokum Genişletmek için tıkla ... sana lokum feda olsun ablacim
mastelaa' Alıntı: pelin ablacım hani bana lokum Genişletmek için tıkla ... sana lokum feda olsun ablacim
MasteLaa Üye tarxhn' Alıntı: zamanım geldi yakında gidiciyim. mastelaa sende bana macun yolla Genişletmek için tıkla ... Ne ban zamanı canım abim hayırdır ?? - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: sana lokum feda olsun ablacim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ablacımm ben de dondurma yolluyorum buradan sana
tarxhn' Alıntı: zamanım geldi yakında gidiciyim. mastelaa sende bana macun yolla Genişletmek için tıkla ... Ne ban zamanı canım abim hayırdır ?? - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: sana lokum feda olsun ablacim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ablacımm ben de dondurma yolluyorum buradan sana
TheMadness Üye tarxhn' Alıntı: cok acım tembellikten gidip yumek yemiyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de çok tembelim bazen ise gitmeye useniyorum
tarxhn' Alıntı: cok acım tembellikten gidip yumek yemiyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de çok tembelim bazen ise gitmeye useniyorum
TheMadness Üye canturgay' Alıntı: a4 kağıdı a5 haline getirmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Ortadan ikiye bol
canturgay' Alıntı: a4 kağıdı a5 haline getirmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Ortadan ikiye bol
tarxhn Üye millet denizde yanıyor bende tembellikten kolumu camdan cıkarmış sadece kolumu yakıyorum. ama amale yanıgı
millet denizde yanıyor bende tembellikten kolumu camdan cıkarmış sadece kolumu yakıyorum. ama amale yanıgı
canturgay Üye Madness®' Alıntı: Ortadan ikiye bol Genişletmek için tıkla ... öyle yapıyorumda elimde bi top a4 var o uğraştırıyor.bi sayfa olsa sorun değil. neyse ben kesmeye devam
Madness®' Alıntı: Ortadan ikiye bol Genişletmek için tıkla ... öyle yapıyorumda elimde bi top a4 var o uğraştırıyor.bi sayfa olsa sorun değil. neyse ben kesmeye devam
tarxhn Üye canturgay' Alıntı: öyle yapıyorumda elimde bi top a4 var o uğraştırıyor.bi sayfa olsa sorun değil. neyse ben kesmeye devam Genişletmek için tıkla ... iş için yapılır ekmek purası
canturgay' Alıntı: öyle yapıyorumda elimde bi top a4 var o uğraştırıyor.bi sayfa olsa sorun değil. neyse ben kesmeye devam Genişletmek için tıkla ... iş için yapılır ekmek purası