FatoŞ Üye Niizuma.Eiji' Alıntı: Parmaklarımın acısından başka bir şey düşünemiyorum tek elle yazdım bu yazıyı o derece Genişletmek için tıkla ... Ne Oldu Ellerine Kaan ?
Niizuma.Eiji' Alıntı: Parmaklarımın acısından başka bir şey düşünemiyorum tek elle yazdım bu yazıyı o derece Genişletmek için tıkla ... Ne Oldu Ellerine Kaan ?
Niizuma.Eiji Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ne Oldu Ellerine Kaan ? Genişletmek için tıkla ... Dün yaklaşık 6 saat bügünde 4 saat gitar çalışınca ve bas gitarın tellerinin kalınlığı çok fazla olduğundan sol el parmaklarımı hissetmiyorum...2 gün kadar çalışamayacağım ona yanıyorum
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ne Oldu Ellerine Kaan ? Genişletmek için tıkla ... Dün yaklaşık 6 saat bügünde 4 saat gitar çalışınca ve bas gitarın tellerinin kalınlığı çok fazla olduğundan sol el parmaklarımı hissetmiyorum...2 gün kadar çalışamayacağım ona yanıyorum
Cezzbedici3 Üye at çöpe gitsin - - - Eklendi - - - bizim sokak biraz bayır arabamın altına takoz diye koyabilirim çöpe gitmesin bi işe yarasın
at çöpe gitsin - - - Eklendi - - - bizim sokak biraz bayır arabamın altına takoz diye koyabilirim çöpe gitmesin bi işe yarasın
tempestshine Üye babaannemde kalacağım.o yüzdeb aktifliğim minimum olacak.en kötüsüde bu laptop da nokia suite yok.
Cezzbedici3 Üye N8'ime yan gözle bakma benim bebeğime - - - Eklendi - - - Blackberryden nefret edenler diye bi klup varmı?
N8'ime yan gözle bakma benim bebeğime - - - Eklendi - - - Blackberryden nefret edenler diye bi klup varmı?
pelın_ Cezzbedici3' Alıntı: N8'ime yan gözle bakma benim bebeğime - - - Eklendi - - - Blackberryden nefret edenler diye bi klup varmı? Genişletmek için tıkla ... hani bendem senin bebeğin
Cezzbedici3' Alıntı: N8'ime yan gözle bakma benim bebeğime - - - Eklendi - - - Blackberryden nefret edenler diye bi klup varmı? Genişletmek için tıkla ... hani bendem senin bebeğin
pelın_ tarxhn' Alıntı: ortaköyde kumpir yemeyi düşünüyorum. yanıma arkadaş lazım Genişletmek için tıkla ... kumpirleri alıp camın yanndaki eşşiz manzaraya geçıp orda yemek vardı of tarık beee
tarxhn' Alıntı: ortaköyde kumpir yemeyi düşünüyorum. yanıma arkadaş lazım Genişletmek için tıkla ... kumpirleri alıp camın yanndaki eşşiz manzaraya geçıp orda yemek vardı of tarık beee
Revengeful Emekli Yönetici Çamaşırları çamaşır suyuyla yıkıyorsak meyveleri neden meyve suyuyla yıkamıyoruz ?
tarxhn Üye pelın_' Alıntı: kumpirleri alıp camın yanndaki eşşiz manzaraya geçıp orda yemek vardı of tarık beee Genişletmek için tıkla ... kısmet bir dahakine artık
pelın_' Alıntı: kumpirleri alıp camın yanndaki eşşiz manzaraya geçıp orda yemek vardı of tarık beee Genişletmek için tıkla ... kısmet bir dahakine artık
Cezzbedici3 Üye harddiskimi atomlarına ayıracağım beni dehşet sinir etti çıldırmak üzereyim veri kopyalayamıyorum Bilgisayarımı parçalayacağım
harddiskimi atomlarına ayıracağım beni dehşet sinir etti çıldırmak üzereyim veri kopyalayamıyorum Bilgisayarımı parçalayacağım