Revengeful Emekli Yönetici Annem diksiyon kursuna git, iş hayatında lazım olacak diyor. Pff zaten güzel konuşuyorum
minoo Üye Şu yukardakiyle dedikodu yapıyoz - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: pınar nereye gidiyon lenn Genişletmek için tıkla ... Sakarya'ya gidiyorum balım.
Şu yukardakiyle dedikodu yapıyoz - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: pınar nereye gidiyon lenn Genişletmek için tıkla ... Sakarya'ya gidiyorum balım.
pelın_ minoo' Alıntı: Şu yukardakiyle dedikodu yapıyoz - - - Eklendi - - - Sakarya'ya gidiyorum balım. Genişletmek için tıkla ... ne işşin var bebeğım orda
minoo' Alıntı: Şu yukardakiyle dedikodu yapıyoz - - - Eklendi - - - Sakarya'ya gidiyorum balım. Genişletmek için tıkla ... ne işşin var bebeğım orda
-efşan Üye minoo' Alıntı: Şu yukardakiyle dedikodu yapıyoz - - - Eklendi - - - Sakarya'ya gidiyorum balım. Genişletmek için tıkla ... Keyifli tatiller.
minoo' Alıntı: Şu yukardakiyle dedikodu yapıyoz - - - Eklendi - - - Sakarya'ya gidiyorum balım. Genişletmek için tıkla ... Keyifli tatiller.
pelın_ [video=youtube;wCTiViIr1xg]http://www.youtube.com/watch?v=wCTiViIr1xg&feature=related[/video] o nasıl oynamak ya
[video=youtube;wCTiViIr1xg]http://www.youtube.com/watch?v=wCTiViIr1xg&feature=related[/video] o nasıl oynamak ya
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: umarım duşunduğum olmamıştır Genişletmek için tıkla ... Ne olmamıştır ? - - - Eklendi - - - Saçlarımı maşa Yaptım Yani Kuzenim Yaptı Çok Güzel oldu - - - Eklendi - - - Birazdan Teyzemler Gelicekk - - - Eklendi - - - Aa Süpriz Çok Güzeldi Teşekkürlerr
- SerkeŞ -' Alıntı: umarım duşunduğum olmamıştır Genişletmek için tıkla ... Ne olmamıştır ? - - - Eklendi - - - Saçlarımı maşa Yaptım Yani Kuzenim Yaptı Çok Güzel oldu - - - Eklendi - - - Birazdan Teyzemler Gelicekk - - - Eklendi - - - Aa Süpriz Çok Güzeldi Teşekkürlerr
pelın_ yemek yediğim yerde gelin damat vardı Allahım okadar mutlulardıki ağlayasım geldi evde kaldım anasını satıyım yaaaa
yemek yediğim yerde gelin damat vardı Allahım okadar mutlulardıki ağlayasım geldi evde kaldım anasını satıyım yaaaa
SHS Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ne olmamıştır ? - - - Eklendi - - - Saçlarımı maşa Yaptım Yani Kuzenim Yaptı Çok Güzel oldu - - - Eklendi - - - Birazdan Teyzemler Gelicekk - - - Eklendi - - - Aa Süpriz Çok Güzeldi Teşekkürlerr Genişletmek için tıkla ... net gitti sandım rica ederim - - - Eklendi - - - yemek yapıyorum ailecek açız
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ne olmamıştır ? - - - Eklendi - - - Saçlarımı maşa Yaptım Yani Kuzenim Yaptı Çok Güzel oldu - - - Eklendi - - - Birazdan Teyzemler Gelicekk - - - Eklendi - - - Aa Süpriz Çok Güzeldi Teşekkürlerr Genişletmek için tıkla ... net gitti sandım rica ederim - - - Eklendi - - - yemek yapıyorum ailecek açız
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: net gitti sandım rica ederim - - - Eklendi - - - yemek yapıyorum ailecek açız Genişletmek için tıkla ... Net Gitti Allahtan Geldi Kujumm Tekrardan Teşekkürler Çok Mutlu Oldum Bende Geleyimmi
- SerkeŞ -' Alıntı: net gitti sandım rica ederim - - - Eklendi - - - yemek yapıyorum ailecek açız Genişletmek için tıkla ... Net Gitti Allahtan Geldi Kujumm Tekrardan Teşekkürler Çok Mutlu Oldum Bende Geleyimmi
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: gel gel gel Genişletmek için tıkla ... Şekerim Sağolasınn Afiyet Olsun Sana