minoo Üye Yazıklar olsun mimi benim sevgilim Gececilerde o kadar muhabbeti geçti be görmedin mi Şu bulmaya çalıştığın isim
Yazıklar olsun mimi benim sevgilim Gececilerde o kadar muhabbeti geçti be görmedin mi Şu bulmaya çalıştığın isim
greenmile Üye Kızim onu biliyorum ama mimiden otesini bilmiyorum sozde sevgilin ama mimi yi bi erkege soylemessin gibi geliyor bana
Kızim onu biliyorum ama mimiden otesini bilmiyorum sozde sevgilin ama mimi yi bi erkege soylemessin gibi geliyor bana
minoo Üye Aslında onu ilk o söylemişti bana. Sonra ben de onu temsilen 'mimi' taktım adını. Kimse bilmiyoo Şu an soda içiyorum, şarkımızı dinliyorum
Aslında onu ilk o söylemişti bana. Sonra ben de onu temsilen 'mimi' taktım adını. Kimse bilmiyoo Şu an soda içiyorum, şarkımızı dinliyorum
minoo Üye Çok şey düşünüyorum.. O'nu düşünüyorum. Saatlerce baksam bıkmayacakmışım gibi. Giderken gitme diyemiyorum Üfff ne çıkmaz bi yol bu ya
Çok şey düşünüyorum.. O'nu düşünüyorum. Saatlerce baksam bıkmayacakmışım gibi. Giderken gitme diyemiyorum Üfff ne çıkmaz bi yol bu ya