pelın_ TheFenomen' Alıntı: yanımda olsa birnin ağzını burnunu kırmak istiyorum taş sopa döner bıçağı ne varsa kafa göz Genişletmek için tıkla ... al bendende okadar ya deli olcam sinirdenn
TheFenomen' Alıntı: yanımda olsa birnin ağzını burnunu kırmak istiyorum taş sopa döner bıçağı ne varsa kafa göz Genişletmek için tıkla ... al bendende okadar ya deli olcam sinirdenn
15097 Üye allah allah nolduki? neden kavga ettiniz eğer söylemek istersen öğrenebilir miyim nedenini?
15097 Üye pelın_' Alıntı: sigara olsa olmazmı Genişletmek için tıkla ... bence olmaz.sağlığına zarar sigara
tempestshine Üye Hüseyin bisikletini benim bisikletin üstüne kitlemiş.Sonrada şehir dışında çiftliğe gitmiş.Akşam gelecekmiş.off yaaa
Hüseyin bisikletini benim bisikletin üstüne kitlemiş.Sonrada şehir dışında çiftliğe gitmiş.Akşam gelecekmiş.off yaaa
haydaravısyon Üye tempestshine' Alıntı: Hüseyin bisikletini benim bisikletin üstüne kitlemiş.Sonrada şehir dışında çiftliğe gitmiş.Akşam gelecekmiş.off yaaa Genişletmek için tıkla ...
tempestshine' Alıntı: Hüseyin bisikletini benim bisikletin üstüne kitlemiş.Sonrada şehir dışında çiftliğe gitmiş.Akşam gelecekmiş.off yaaa Genişletmek için tıkla ...