tempestshine Üye Bisiklet aldım.Seneler sonra bisiklete binmek çok güzelmiş.Fiyatı da 550 TL.Çok pahalı .. 21 vitesi varmış.Anlamadım
Bisiklet aldım.Seneler sonra bisiklete binmek çok güzelmiş.Fiyatı da 550 TL.Çok pahalı .. 21 vitesi varmış.Anlamadım
haydaravısyon Üye tempestshine' Alıntı: Bisiklet aldım.Seneler sonra bisiklete binmek çok güzelmiş.Fiyatı da 550 TL.Çok pahalı .. 21 vitesi varmış.Anlamadım Genişletmek için tıkla ... analamayacak bişey yok arkada dişli dısk sayı bedaldaki dişli saysını çarpacaksın kaç fites oldugu ortaya çıkarr
tempestshine' Alıntı: Bisiklet aldım.Seneler sonra bisiklete binmek çok güzelmiş.Fiyatı da 550 TL.Çok pahalı .. 21 vitesi varmış.Anlamadım Genişletmek için tıkla ... analamayacak bişey yok arkada dişli dısk sayı bedaldaki dişli saysını çarpacaksın kaç fites oldugu ortaya çıkarr
tempestshine Üye Bisiklet,kulaklık ve bir de şapka.Yarın sokağa akıyorum.Artık evde oturmak yok.Ama insanların içinde bisiklet kullanamıyorum.Daha bugün kadının birine arkadan çarptım.bir adama daha çarptım.kaç defa düşme tehlikesi atlattım - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: analamayacak bişey yok arkada dişli dısk sayı bedaldaki dişli saysını çarpacaksın kaç fites oldugu ortaya çıkarr Genişletmek için tıkla ...
Bisiklet,kulaklık ve bir de şapka.Yarın sokağa akıyorum.Artık evde oturmak yok.Ama insanların içinde bisiklet kullanamıyorum.Daha bugün kadının birine arkadan çarptım.bir adama daha çarptım.kaç defa düşme tehlikesi atlattım - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: analamayacak bişey yok arkada dişli dısk sayı bedaldaki dişli saysını çarpacaksın kaç fites oldugu ortaya çıkarr Genişletmek için tıkla ...