SHS Üye __xXx__' Alıntı: aslında fena olmaz ha eve para vermem füzulu yere hastahaneden okula gider gelrim Genişletmek için tıkla ... hava su yemek bedava
__xXx__' Alıntı: aslında fena olmaz ha eve para vermem füzulu yere hastahaneden okula gider gelrim Genişletmek için tıkla ... hava su yemek bedava
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hava su yemek bedava Genişletmek için tıkla ... aynen hayat delilere güzel
__xXx__ Üye peder bey gelmiş seninn arabada basmaya gelmiyor meret benzini emiyor diyo herhalde yicek basınca yakmayan var mı ki
peder bey gelmiş seninn arabada basmaya gelmiyor meret benzini emiyor diyo herhalde yicek basınca yakmayan var mı ki
otostopçu Üye modern warfare 3 ü azimle bitirdim şimdide batteliefd 3 ün yarısındayım. dirt showdowsn u yükleyin eğlenceli oyun 30 dk de bir oyun değiştiriyom. işsizlik hat safada... D:
modern warfare 3 ü azimle bitirdim şimdide batteliefd 3 ün yarısındayım. dirt showdowsn u yükleyin eğlenceli oyun 30 dk de bir oyun değiştiriyom. işsizlik hat safada... D:
Cezzbedici3 Üye Çıldırmak üzere iken çıldırmamak için ne yapılır onu düşünüyor ve başarılı olamıyorum
Revengeful Emekli Yönetici Skype'da arkadaşla konuşuyordum babası içeri girdi ve aralarında geçen diyalog -Baba ben küpe takacam -Oğlum senin kulakların gözükmüyor ki .. Arkadaş bonus
Skype'da arkadaşla konuşuyordum babası içeri girdi ve aralarında geçen diyalog -Baba ben küpe takacam -Oğlum senin kulakların gözükmüyor ki .. Arkadaş bonus
Cezzbedici3 Üye Revengeful' Alıntı: Skype'da arkadaşla konuşuyordum babası içeri girdi ve aralarında geçen diyalog -Baba ben küpe takacam -Oğlum senin kulakların gözükmüyor ki .. Arkadaş bonus Genişletmek için tıkla ... ++rep
Revengeful' Alıntı: Skype'da arkadaşla konuşuyordum babası içeri girdi ve aralarında geçen diyalog -Baba ben küpe takacam -Oğlum senin kulakların gözükmüyor ki .. Arkadaş bonus Genişletmek için tıkla ... ++rep
-efşan Üye Günlerdir aynı şarkıyı dinlemenin saçmalığına varsam da dinlemeye devam etmenin saçma olmadığının kanısına vardım sanırım.
Günlerdir aynı şarkıyı dinlemenin saçmalığına varsam da dinlemeye devam etmenin saçma olmadığının kanısına vardım sanırım.
KayraBey Üye pelın_' Alıntı: msj hakkım bitti Genişletmek için tıkla ... Hangi paketi kullanıyordun Pelin?
pelın_ KayraBey' Alıntı: Turkcell 12 tl Yanılıyor muyum?[/QUOTE aynen öyle para yokk tlf dınlenmeye çekilcek bi sürelıgıne hatta 1 yada 2 ay Genişletmek için tıkla ...
KayraBey' Alıntı: Turkcell 12 tl Yanılıyor muyum?[/QUOTE aynen öyle para yokk tlf dınlenmeye çekilcek bi sürelıgıne hatta 1 yada 2 ay Genişletmek için tıkla ...