pelın_ __xXx__' Alıntı: canım sıkkın yapacak bişiler bulmam gerek yat yat nereye kadar? Genişletmek için tıkla ... ablacım
__xXx__' Alıntı: canım sıkkın yapacak bişiler bulmam gerek yat yat nereye kadar? Genişletmek için tıkla ... ablacım
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: ablacım Genişletmek için tıkla ... buyur ablacan - - - Eklendi - - - tempestshine' Alıntı: 7 gündür forumda yoktum.Yokluğumuda kimse fark etmemiş Genişletmek için tıkla ... aşkolsun can fark etmez olur muyuz?
pelın_' Alıntı: ablacım Genişletmek için tıkla ... buyur ablacan - - - Eklendi - - - tempestshine' Alıntı: 7 gündür forumda yoktum.Yokluğumuda kimse fark etmemiş Genişletmek için tıkla ... aşkolsun can fark etmez olur muyuz?
SHS Üye __xXx__' Alıntı: metinin imzasındaki elemana bakıp bakıp gülüyom dellendim mi ne? Genişletmek için tıkla ... o zaman ben zır deliyim, bize hastane yolu göründü
__xXx__' Alıntı: metinin imzasındaki elemana bakıp bakıp gülüyom dellendim mi ne? Genişletmek için tıkla ... o zaman ben zır deliyim, bize hastane yolu göründü
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: o zaman ben zır deliyim, bize hastane yolu göründü Genişletmek için tıkla ... izmirdeki en kıyak akıl hastahanesi nerde hacı gidip yatak oraya
- SerkeŞ -' Alıntı: o zaman ben zır deliyim, bize hastane yolu göründü Genişletmek için tıkla ... izmirdeki en kıyak akıl hastahanesi nerde hacı gidip yatak oraya
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: bende hastaneye yatmalık oldum izleye izleye Genişletmek için tıkla ... iyiyi ablacan orda da beraberiz
pelın_' Alıntı: bende hastaneye yatmalık oldum izleye izleye Genişletmek için tıkla ... iyiyi ablacan orda da beraberiz