.SeRDaR. Üye Güvenlik noktasında oturmuş, müzik dinliyorum. Ayrıca fatoşa kızıyorum, bana lakab takıcakmış. Mış
FatoŞ Üye .SeRDaR.' Alıntı: Güvenlik noktasında oturmuş, müzik dinliyorum. Ayrıca fatoşa kızıyorum, bana lakab takıcakmış. Mış Genişletmek için tıkla ... Takıcakmış mış Değil Takacak
.SeRDaR.' Alıntı: Güvenlik noktasında oturmuş, müzik dinliyorum. Ayrıca fatoşa kızıyorum, bana lakab takıcakmış. Mış Genişletmek için tıkla ... Takıcakmış mış Değil Takacak
.SeRDaR. Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Takıcakmış mış Değil Takacak Genişletmek için tıkla ... Rüyanda görürsün.
FatoŞ Üye .SeRDaR.' Alıntı: Rüyanda görürsün. Genişletmek için tıkla ... Yok Yok Sen Cimcimene Kıyamazsın Bende Takarımm
.SeRDaR.' Alıntı: Rüyanda görürsün. Genişletmek için tıkla ... Yok Yok Sen Cimcimene Kıyamazsın Bende Takarımm
.SeRDaR. Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Yok Yok Sen Cimcimene Kıyamazsın Bende Takarımm Genişletmek için tıkla ... Konuyu saptırmayalım. Nokta
~ FatoŞ ~' Alıntı: Yok Yok Sen Cimcimene Kıyamazsın Bende Takarımm Genişletmek için tıkla ... Konuyu saptırmayalım. Nokta
FatoŞ Üye .SeRDaR.' Alıntı: Konuyu saptırmayalım. Nokta Genişletmek için tıkla ... Yaa Ben İnatçı Sen Benden İnatçı Baş Edemezsin Benlen Demedi Deme
.SeRDaR.' Alıntı: Konuyu saptırmayalım. Nokta Genişletmek için tıkla ... Yaa Ben İnatçı Sen Benden İnatçı Baş Edemezsin Benlen Demedi Deme