Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Şuan kullandığım font çok ciddi anlam içeriyor galiba onu düşünüyorum.
SHS Üye sonunda hallettim, telefonu aç kapa yap, onu bunu dene, arada açılmadı telefon onla uğraş, yordu
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Birden duracaksın soracaksın kendine Neden bu düzen böyle Neden herkes sahte Sonraaa bakacaksın göreceksin çaren yok Devaaam edeceksin yalandan yaşamaya
Birden duracaksın soracaksın kendine Neden bu düzen böyle Neden herkes sahte Sonraaa bakacaksın göreceksin çaren yok Devaaam edeceksin yalandan yaşamaya
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Yatmayı düşünüyorum. Beynimden düşünceleri silip uyumayı. Sonra rüya görüp uyanmayı. Bakalım.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: 2 gündür aralıksız Göksel dinliyorum Bi de 20lik dişim çıkıyor daha yeni. Ateşim var Genişletmek için tıkla ... Daha yeni mı çıkıyor ahahahahahha. Pizza yiyorum
minoo' Alıntı: 2 gündür aralıksız Göksel dinliyorum Bi de 20lik dişim çıkıyor daha yeni. Ateşim var Genişletmek için tıkla ... Daha yeni mı çıkıyor ahahahahahha. Pizza yiyorum