minoo Üye Yemek molasindayim. Yedim yemegimi, sigara iciyorum. Giris yapacagim birazdan. Sigaram bitti, ne yapacagimi dusunmekteyim Ozlemisim calismayi.
Yemek molasindayim. Yedim yemegimi, sigara iciyorum. Giris yapacagim birazdan. Sigaram bitti, ne yapacagimi dusunmekteyim Ozlemisim calismayi.
Revengeful Emekli Yönetici Güzel bir spor masajı yaptırdım. Eski formum yavaş yavaş yerine geliyor. Şu 2 aylık süreci atlatmak zor olmayacak
Güzel bir spor masajı yaptırdım. Eski formum yavaş yavaş yerine geliyor. Şu 2 aylık süreci atlatmak zor olmayacak
Revengeful Emekli Yönetici Yarın bodybuilding'in yanında kardio'ya da başlıyorum. Ama önce arkadaşlarla iskender yemeye gidiyorum Protein sonuçta
Yarın bodybuilding'in yanında kardio'ya da başlıyorum. Ama önce arkadaşlarla iskender yemeye gidiyorum Protein sonuçta
Revengeful Emekli Yönetici Spor salonunda genc bir kız gördüm fizik harika ama kollarda bir kas var ağzım açık kaldı. Ne zamandır spor yapıyorsa..
Spor salonunda genc bir kız gördüm fizik harika ama kollarda bir kas var ağzım açık kaldı. Ne zamandır spor yapıyorsa..
Revengeful Emekli Yönetici 1 haftadır üşenip yazmadığım ve ödevim olan Opinion Essay'i yazacağım sanırım