Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

SHS

Üye
uyumuyorum

__xXx__

Üye
akşam yemeği için bir mantı yapmışım akıllara zarar da yanına kola mi alsam fanta mi diye düşünüyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Canım sıkkın her an birine kafa atabilirim..

minoo

Üye
Erik yiyorum ve yarınki maçı düşünüyorum.

.SeRDaR.

Üye
Samanyolunda film var küçük hanımefendi diye onu izliyorum. Yapcak birşey yok.

Revengeful

Emekli Yönetici
Aksam tüm sinif mac izlemeye gideceğiz. Sınıfın %90 inin Galatasarayli olmasi iyi

---------- Eklendi @ 08:49:43 ---------- Yazıldı @ 08:43:16 ----------

Pazartesi Mid-Term var. Aksama kadar ona çalışacağım. Hocalar yerlerimizi değiştirecek, umarım beni Derya'nin yakınlarına oturtur Kopya düzenine göre oturduğumuzda,yerlerin değiştirilmesisonrası bakışmamız, en hüzünlü ayrılıksahnesinde bile yok lan.

Revengeful

Emekli Yönetici
sınıfın yarısı kız olduğu için adam akıllı yer bulacağız diye canım çıktı ya Şimdi biri laf atar uğraşamam

__xXx__

Üye
arabanın sağ tarafına galatasaray armasinin sol tarafinada trabzonspor armasinin stickerını yaptırmayı

Revengeful

Emekli Yönetici
Derya'yi Beni uyandir dedim unutmadı ve uyandırdı Milli kütüphane'ye gideceğiz

Revengeful

Emekli Yönetici
Önce Sarmaşık'a gidip güzel bir kahvaltı yaptık, sonra kütüphaneye oradanda gezmeye gittik arkadaşla Şimdide eve geldim, bilgisayarı aldım kucağıma. Hem portakal suyu içiyor hemde internete giriyorum.

Kardeşime ödevlerini yaptırıyorum.Yarın ingilizce sınavı var 90 alsam uçarım vallaha

Revengeful

Emekli Yönetici
Elementary-Pre Intermediate-Intermediate-Upper Intermediate-Advanced

Zaten Advanced uzmanlaşmış anlamına geliyor Çok yüksek bir seviye ve ana dili gibi konuşuyor oluyor. Onuda ingilizce kursunda bitirmiştim Ama tekrar etmeyince pre'ye kadar düştüm Şimdi İngilizce Hazırlık okuyoruz işte ünide

Revengeful

Emekli Yönetici
Sanırım hoşlanıyorum