minoo Üye Cay iciyorum, aksam ne yapacagimi dusunuyorum. Dun cok gec geldim, babamla papaz oldum. Aksam nasil cikicam mac var
Cay iciyorum, aksam ne yapacagimi dusunuyorum. Dun cok gec geldim, babamla papaz oldum. Aksam nasil cikicam mac var
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Cay iciyorum Genişletmek için tıkla ... +1 ---------- Eklendi @ 14:59:49 ---------- Yazıldı @ 14:50:32 ---------- Rüyamda arabayı park ettiğim yeri unutuyor ve bir dahada bulamıyordum
minoo' Alıntı: Cay iciyorum Genişletmek için tıkla ... +1 ---------- Eklendi @ 14:59:49 ---------- Yazıldı @ 14:50:32 ---------- Rüyamda arabayı park ettiğim yeri unutuyor ve bir dahada bulamıyordum
tempestshine Üye 23 nisanda bizim okulda panayır var.midilli getireceklermiş.Hadise de gelsin dedik ama Mithat Körler gelecekmiş
23 nisanda bizim okulda panayır var.midilli getireceklermiş.Hadise de gelsin dedik ama Mithat Körler gelecekmiş
Revengeful Emekli Yönetici Üniversitenin bu seneki Bahar Şenliğine Nev ve Ziynet Sali geliyormuş. Peh... Bu sene girdiğim için bilmiyorum ama önceden kenan doğulu falan gelmiş..
Üniversitenin bu seneki Bahar Şenliğine Nev ve Ziynet Sali geliyormuş. Peh... Bu sene girdiğim için bilmiyorum ama önceden kenan doğulu falan gelmiş..
Revengeful Emekli Yönetici Arkadaşım da Dumana gidelim dedi ama ben istemedim. Gitsem mi ki acep ---------- Eklendi @ 16:00:31 ---------- Yazıldı @ 16:00:20 ---------- Doğru yazdım mı bu arada ?
Arkadaşım da Dumana gidelim dedi ama ben istemedim. Gitsem mi ki acep ---------- Eklendi @ 16:00:31 ---------- Yazıldı @ 16:00:20 ---------- Doğru yazdım mı bu arada ?