Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

minoo

Üye
Yahu insanlara resmen "Neden uyuyorsun, kalk sitenin başında bekle!" diyorsun. Ayıp ama bu yaptığın.

Bunu izliyorum..

minoo

Üye
Pazarlık ediyorum şu an. Telefonumu satışa çıkardım

Revengeful

Emekli Yönetici
BANDIDAS izliyorum. Süper film ya.. Aslında 3.kez izliyorum Modern bir western filmi Penolope Cruz, Salma Hayek falan oynuyor Aksiyon/Komedi

Revengeful

Emekli Yönetici
Bugün neden bu kadar hızlı geçti yahu..

minoo

Üye
Çok yorgunum yahu bayılmak üzereyim
Yarın da 2 maç var. Çifte sevinç yaşayacağız
Kartalspor, Beşiktaş. Başarılar yüreğimin sahipleri!

__xXx__

Üye

Genelde ertesi gün dersi olan insanlar gece olduğunda uyur. Benim sitedeki aktifliğimden şikayetin varsa burada atıp tutmayacaksın, gidip admine şikayet edeceksin.

kardes burda üstüne alınacak bi durum yok senden şikayetçi olsaydım sna teşekkür mesajı atmazdim forumda bir sürü yönetici var bazıları da online dı eskiden böyle değildi adam 8 de yorum yapmış gece yorum yapmamış

Revengeful

Emekli Yönetici
Hocalar FF verince ağla sızla, Twitter'da biri #FF verdi mi havandan yerinde durama(Bir "#" nin yaptığına bak). Zalımsın dünya :P

Mekanik filmini izliyorum.Sanırım 5.kez izliyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşa "kanka bu akşam biralar senden di mi" deyince konuyu öyle bir değiştirdi ki, kendimi fok balıkları için ağlarken buldum.

---------- Eklendi 01.04.2012 @ 00:09:03 ---------- Yazıldı 31.03.2012 @ 23:41:16 ----------

Bunuuuuu

Uyumak istemiyorum.Keşke yarın pazar olmasaydı.

haltie

Üye

Sabah oldu evin yolunu bulmakta zorlanicam sanırım

'Lorelai

Üye
Sherlock dizisine başlayacağım. Kafayı dağıtmak için ideal.

Mobil Photoshop ile bunu yaptım
Yazı ekleyeyim dedim.Yazılar küçücük oldu
Photosnap programıyla yaptığım resim daha güzeldi.Ama kaydolmadı sanırım hafıza yok

---------- Eklendi @ 17:35:58 ---------- Yazıldı @ 17:34:25 ----------

Bu da güzel