__xXx__ Üye birazdan yola devam edicem memleketime bahar gelmiş ona seviniyorum ama en çokta telefonuma kavuscam ondan heyecan var
birazdan yola devam edicem memleketime bahar gelmiş ona seviniyorum ama en çokta telefonuma kavuscam ondan heyecan var
minoo Üye İnanmıyorum yaa sunum konum hakkında detaayyyyylı bi anlatım buldum. Allaaammm seviyorum seni Batuhan hoca yaa adamsın!
İnanmıyorum yaa sunum konum hakkında detaayyyyylı bi anlatım buldum. Allaaammm seviyorum seni Batuhan hoca yaa adamsın!
pelın_ minoo' Alıntı: Kız ben bişey yapmadım ki Müzik dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... kesin bişey apmamısındır sen
minoo' Alıntı: Kız ben bişey yapmadım ki Müzik dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... kesin bişey apmamısındır sen
haltie Üye ~Kralımız sizin yanınızda ölmek büyük bir gurur, ~ Senin yanında yaşamakta öyleydi dostum...
Metin MF Üye __xXx__' Alıntı: düşünüyorum da kadın hakkı diye birşey yok şimdiye kadar haksız kadın görmedim:-) Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: düşünüyorum da kadın hakkı diye birşey yok şimdiye kadar haksız kadın görmedim:-) Genişletmek için tıkla ...