Emrgncy Üye minoo' Alıntı: Sigara içmemek için kendimle savaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben tutamadım kendimi yaktım birtane
minoo' Alıntı: Sigara içmemek için kendimle savaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben tutamadım kendimi yaktım birtane
FatoŞ Üye Colchium' Alıntı: Şarkı,tekerleme ve sayışma ezberliyorum.. Genişletmek için tıkla ... ah bende ya albüm hazırlama sonra ,şarkı ezberleme ..
Colchium' Alıntı: Şarkı,tekerleme ve sayışma ezberliyorum.. Genişletmek için tıkla ... ah bende ya albüm hazırlama sonra ,şarkı ezberleme ..
Yasminozz Üye dj_pelin' Alıntı: ah bende ya albüm hazırlama sonra ,şarkı ezberleme .. Genişletmek için tıkla ... uyumaya calisiyorum...
dj_pelin' Alıntı: ah bende ya albüm hazırlama sonra ,şarkı ezberleme .. Genişletmek için tıkla ... uyumaya calisiyorum...
tempestshine Üye FlaxLy' Alıntı: Okulum öğleden sonra ve Maliyet hesapları dersinden yazılımız var Genişletmek için tıkla ... Başarılar o zaman sana ----------Eklendi @ 12:56:50 ---------- Yazıldı @ 12:56:20 ---------- Türe' Alıntı: Okuldan kactim eve gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Sen okula mı gidiyordun? ----------Eklendi @ 12:57:13 ---------- Yazıldı @ 12:56:50 ---------- Okuldan yeni geldim.Sıkıntıdan patlatacağım
FlaxLy' Alıntı: Okulum öğleden sonra ve Maliyet hesapları dersinden yazılımız var Genişletmek için tıkla ... Başarılar o zaman sana ----------Eklendi @ 12:56:50 ---------- Yazıldı @ 12:56:20 ---------- Türe' Alıntı: Okuldan kactim eve gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Sen okula mı gidiyordun? ----------Eklendi @ 12:57:13 ---------- Yazıldı @ 12:56:50 ---------- Okuldan yeni geldim.Sıkıntıdan patlatacağım