tempestshine Üye FlaxLy' Alıntı: Sevgilimle ayrıldık. O Yanındaki çocuğun burnunu kırdım. Felç geçirdi. Elim ağrıyor Bilmiyorum iyimi yaptım ama Hak etti (Küfür) ! Duş alıp yatacağım. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. 2 saatir yatağın içinde dönüyorum.Halen uyuyamadım
FlaxLy' Alıntı: Sevgilimle ayrıldık. O Yanındaki çocuğun burnunu kırdım. Felç geçirdi. Elim ağrıyor Bilmiyorum iyimi yaptım ama Hak etti (Küfür) ! Duş alıp yatacağım. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. 2 saatir yatağın içinde dönüyorum.Halen uyuyamadım
haydaravısyon Üye [video=youtube;QAdi08TOFX0]http://www.youtube.com/watch?v=QAdi08TOFX0[/video] dinliyorum
FlaxLy Üye Test çözmek istemiyorum. Şeytan diyor atla otobüse git bolu dağında güzel bi mangal keyfi yap
FatoŞ Üye nerdesin ey garip ölüm.kefen hazır suyum hazır hadi gel al bu canı ... rahman daim rahimdir umud kesilmez umud yeşertir elbet vardır bir çaree...
nerdesin ey garip ölüm.kefen hazır suyum hazır hadi gel al bu canı ... rahman daim rahimdir umud kesilmez umud yeşertir elbet vardır bir çaree...
CryDaqqeR Üye tempestshine' Alıntı: Hastaneden geliyorum 3 ay hap kullanacağım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun okuldan yeni geldim bu ne fırtınadır ellerimi hissetmiyorum ısıtmak lazım
tempestshine' Alıntı: Hastaneden geliyorum 3 ay hap kullanacağım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun okuldan yeni geldim bu ne fırtınadır ellerimi hissetmiyorum ısıtmak lazım