FlaxLy Üye Futbol maçında kavga çıktı. Dağıttık ortalığı. Test çözmeye başladım ve ...... Sitedn konu anlatımlı dersler dinliyorum ----------Eklendi @ 22:58:59 ---------- Yazıldı @ 22:58:08 ---------- JBelieber' Alıntı: 400 soru çözdüm. Şimdi Green Farm oynayacağım Genişletmek için tıkla ... 400 yetmez yeğen. 700 lere çıkart
Futbol maçında kavga çıktı. Dağıttık ortalığı. Test çözmeye başladım ve ...... Sitedn konu anlatımlı dersler dinliyorum ----------Eklendi @ 22:58:59 ---------- Yazıldı @ 22:58:08 ---------- JBelieber' Alıntı: 400 soru çözdüm. Şimdi Green Farm oynayacağım Genişletmek için tıkla ... 400 yetmez yeğen. 700 lere çıkart
JBelieber Üye FlaxLy' Alıntı: Futbol maçında kavga çıktı. Dağıttık ortalığı. Test çözmeye başladım ve ...... Sitedn konu anlatımlı dersler dinliyorum ----------Eklendi @ 22:58:59 ---------- Yazıldı @ 22:58:08 ---------- 400 yetmez yeğen. 700 lere çıkart Genişletmek için tıkla ... Akşam 400,Sabah 400 çözüyorum.Hemde hergün.Odamdan çıkmama izin yok.Tuvalet dışında
FlaxLy' Alıntı: Futbol maçında kavga çıktı. Dağıttık ortalığı. Test çözmeye başladım ve ...... Sitedn konu anlatımlı dersler dinliyorum ----------Eklendi @ 22:58:59 ---------- Yazıldı @ 22:58:08 ---------- 400 yetmez yeğen. 700 lere çıkart Genişletmek için tıkla ... Akşam 400,Sabah 400 çözüyorum.Hemde hergün.Odamdan çıkmama izin yok.Tuvalet dışında
FlaxLy Üye JBelieber' Alıntı: Akşam 400,Sabah 400 çözüyorum.Hemde hergün.Odamdan çıkmama izin yok.Tuvalet dışında Genişletmek için tıkla ... Eferim Eferim Çöz. CANNN Duy bunları duyyy 60 soruyu zor çözüyorsun Yarın sabah 250. Öğleden sonra 150. Akşam 100 çözsem bana yeter mi ki
JBelieber' Alıntı: Akşam 400,Sabah 400 çözüyorum.Hemde hergün.Odamdan çıkmama izin yok.Tuvalet dışında Genişletmek için tıkla ... Eferim Eferim Çöz. CANNN Duy bunları duyyy 60 soruyu zor çözüyorsun Yarın sabah 250. Öğleden sonra 150. Akşam 100 çözsem bana yeter mi ki
tempestshine Üye 60 soru benim için çok fazla Yarın belki 100 soru yaparım Müzik dinleyerek çözersem daha iyi olur Sessizlik sinirimi bozuyor
60 soru benim için çok fazla Yarın belki 100 soru yaparım Müzik dinleyerek çözersem daha iyi olur Sessizlik sinirimi bozuyor
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: Duş alacağım.Sonrada test çözeceğim.Yarın okul var.Lanet olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen ya Ne kötü bir gün
tempestshine' Alıntı: Duş alacağım.Sonrada test çözeceğim.Yarın okul var.Lanet olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen ya Ne kötü bir gün
"Batuhan" Üye Dershaneden döndüm.Arkadaşlarla çektiğimiz resimleri inceliyorum. Bilgisayarım olsaydı face'e yüklerdim Youtube'dan Dexter'ın en sevdiğim bölümlerini izleyeceğim. ----------Eklendi @ 18:52:23 ---------- Yazıldı @ 18:51:54 ---------- Jrcan1' Alıntı: Bana araba almışlar Arabamla bir tur attım.Çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Olsun
Dershaneden döndüm.Arkadaşlarla çektiğimiz resimleri inceliyorum. Bilgisayarım olsaydı face'e yüklerdim Youtube'dan Dexter'ın en sevdiğim bölümlerini izleyeceğim. ----------Eklendi @ 18:52:23 ---------- Yazıldı @ 18:51:54 ---------- Jrcan1' Alıntı: Bana araba almışlar Arabamla bir tur attım.Çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Olsun
"Batuhan" Üye Youtube'daki Basketbol Maçlarını izliyorum Binlerce kez dediğim gibi bilgisayarım olsaydı daha rahat izlerdim
Youtube'daki Basketbol Maçlarını izliyorum Binlerce kez dediğim gibi bilgisayarım olsaydı daha rahat izlerdim