FlaxLy Üye CAn ben test çözmeye ara verdim. Bu sefer sen çözmeye başlıyosun Matematik çöz Bende mi test çözsemmi ki
CAn ben test çözmeye ara verdim. Bu sefer sen çözmeye başlıyosun Matematik çöz Bende mi test çözsemmi ki
FlaxLy Üye Test masamı kurdum. Kahvemi hazırladım. Haydi bismillah Uzun lafın kısası test çözmeye başladım
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: Sürekli test çözüyorsun Hayat Devam Ediyor'u izliyorum Genişletmek için tıkla ... Senin için matematik konusu açtım Can yap soruları yoksa
tempestshine' Alıntı: Sürekli test çözüyorsun Hayat Devam Ediyor'u izliyorum Genişletmek için tıkla ... Senin için matematik konusu açtım Can yap soruları yoksa
FlaxLy Üye Çatıdan atlayamadım. Sevgilim geldi sarıldık ve atlamakdan vazgeçtim Dershanedn geldim. Sıkıntı bastı. Akşam futbol maçımız var. Kavga çıkarmayı düşünüyorum. Ve test çözmeyide düşünmüyorum ----------Eklendi @ 19:32:25 ---------- Yazıldı @ 19:31:34 ---------- tempestshine' Alıntı: 33 soru çözdüm ve sıkıldım Genişletmek için tıkla ... 50 yap yine yeterli. ha gayrettt
Çatıdan atlayamadım. Sevgilim geldi sarıldık ve atlamakdan vazgeçtim Dershanedn geldim. Sıkıntı bastı. Akşam futbol maçımız var. Kavga çıkarmayı düşünüyorum. Ve test çözmeyide düşünmüyorum ----------Eklendi @ 19:32:25 ---------- Yazıldı @ 19:31:34 ---------- tempestshine' Alıntı: 33 soru çözdüm ve sıkıldım Genişletmek için tıkla ... 50 yap yine yeterli. ha gayrettt
Yasminozz Üye Son durak 5 filmi açık ona bakıyorum ama kusacağım birazdan..öğğkk yani..ne biçim ölüm şekilleridir bunlar..
Son durak 5 filmi açık ona bakıyorum ama kusacağım birazdan..öğğkk yani..ne biçim ölüm şekilleridir bunlar..
tempestshine Üye FlaxLy' Alıntı: Çatıdan atlayamadım. Sevgilim geldi sarıldık ve atlamakdan vazgeçtim Dershanedn geldim. Sıkıntı bastı. Akşam futbol maçımız var. Kavga çıkarmayı düşünüyorum. Ve test çözmeyide düşünmüyorum ----------Eklendi @ 19:32:25 ---------- Yazıldı @ 19:31:34 ---------- 50 yap yine yeterli. ha gayrettt Genişletmek için tıkla ... 60 yaptım şimdi dinleniyorum.
FlaxLy' Alıntı: Çatıdan atlayamadım. Sevgilim geldi sarıldık ve atlamakdan vazgeçtim Dershanedn geldim. Sıkıntı bastı. Akşam futbol maçımız var. Kavga çıkarmayı düşünüyorum. Ve test çözmeyide düşünmüyorum ----------Eklendi @ 19:32:25 ---------- Yazıldı @ 19:31:34 ---------- 50 yap yine yeterli. ha gayrettt Genişletmek için tıkla ... 60 yaptım şimdi dinleniyorum.
Jrcan1 Üye Yarın yapacağımız halı saha maçını düşünüyorum Biraz Counter Oynayacağım .. Sonrada pes ..