FlaxLy Üye 550 Soru çözdüm wow Yeter mi diye düşünüyorum ----------Eklendi @ 23:55:22 ---------- Yazıldı @ 23:11:44 ---------- 620 Soru çözüp bıraktım. Cümleten iyi geceler. Benden bu kadar yeter. Yarın 700 yapmaya çalışacağım
550 Soru çözdüm wow Yeter mi diye düşünüyorum ----------Eklendi @ 23:55:22 ---------- Yazıldı @ 23:11:44 ---------- 620 Soru çözüp bıraktım. Cümleten iyi geceler. Benden bu kadar yeter. Yarın 700 yapmaya çalışacağım
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: Çay içiyorum .. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Can Test çözüyorum 168 tane çözdüm. Sıkılmaya başladım
tempestshine' Alıntı: Çay içiyorum .. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Can Test çözüyorum 168 tane çözdüm. Sıkılmaya başladım
tempestshine Üye CryDaqqeR' Alıntı: tarih dersindeyim Genişletmek için tıkla ... Yazık FlaxLy' Alıntı: Afiyet olsun Can Test çözüyorum 168 tane çözdüm. Sıkılmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Burak
CryDaqqeR' Alıntı: tarih dersindeyim Genişletmek için tıkla ... Yazık FlaxLy' Alıntı: Afiyet olsun Can Test çözüyorum 168 tane çözdüm. Sıkılmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Burak
CryDaqqeR Üye 'Lorelai' Alıntı: Flaxly sadece test ile ilgili yorum yapıyor Genişletmek için tıkla ... hayatımız sınav
'Lorelai' Alıntı: Flaxly sadece test ile ilgili yorum yapıyor Genişletmek için tıkla ... hayatımız sınav
CryDaqqeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: trt2 de bi program Genişletmek için tıkla ... bildiniz büyük ödül sizin hocaların hep yaptığı iğrenç espri tencere tava takımı
- SerkeŞ -' Alıntı: trt2 de bi program Genişletmek için tıkla ... bildiniz büyük ödül sizin hocaların hep yaptığı iğrenç espri tencere tava takımı
FlaxLy Üye Dershaneden geliyorum. Lys deneme sınavı olduk. Ve önceki ygs sınavının sonunucu aldım. 160 sorudan 155 netim var. Kendimle gurur duyuyorum Edit ; Test çözmeye devam
Dershaneden geliyorum. Lys deneme sınavı olduk. Ve önceki ygs sınavının sonunucu aldım. 160 sorudan 155 netim var. Kendimle gurur duyuyorum Edit ; Test çözmeye devam
FlaxLy Üye 'Lorelai' Alıntı: Flaxly sadece test ile ilgili yorum yapıyor Genişletmek için tıkla ... Neden : Çünkü burada İstanbul Boğaziçi üniverstesini düşünen tek ben varım heralde. 490-500 puan yapmaya çalışıyorum Kıskanma ne olur,Çalış seninde olur yeğen.
'Lorelai' Alıntı: Flaxly sadece test ile ilgili yorum yapıyor Genişletmek için tıkla ... Neden : Çünkü burada İstanbul Boğaziçi üniverstesini düşünen tek ben varım heralde. 490-500 puan yapmaya çalışıyorum Kıskanma ne olur,Çalış seninde olur yeğen.