minoo Üye Hahaha aklıma Arog'un bir sahnesi geldi Arif dinoya tekme atıyo ya "s.... gidin lan jurassic parka çevirdiniz burayı, zaten bi gıdım su yok"
Hahaha aklıma Arog'un bir sahnesi geldi Arif dinoya tekme atıyo ya "s.... gidin lan jurassic parka çevirdiniz burayı, zaten bi gıdım su yok"
FlaxLy Üye minoo' Alıntı: Hahaha aklıma Arog'un bir sahnesi geldi Arif dinoya tekme atıyo ya "s.... gidin lan jurassic parka çevirdiniz burayı, zaten bi gıdım su yok" Genişletmek için tıkla ... +1 : eheeh doğru Cem yılmaz Dev kadro bitirdim. Ata Demirer dev kadro 2'ye başlıyorum ----------Eklendi @ 03:05:53 ---------- Yazıldı @ 02:59:17 ---------- Vazgeçtim. Test çözeceğim. Matematik 2'den anlayan pm atsın ya parabôl beni bozuyor Cabası integral-türev
minoo' Alıntı: Hahaha aklıma Arog'un bir sahnesi geldi Arif dinoya tekme atıyo ya "s.... gidin lan jurassic parka çevirdiniz burayı, zaten bi gıdım su yok" Genişletmek için tıkla ... +1 : eheeh doğru Cem yılmaz Dev kadro bitirdim. Ata Demirer dev kadro 2'ye başlıyorum ----------Eklendi @ 03:05:53 ---------- Yazıldı @ 02:59:17 ---------- Vazgeçtim. Test çözeceğim. Matematik 2'den anlayan pm atsın ya parabôl beni bozuyor Cabası integral-türev
FlaxLy Üye 'Lorelai' Alıntı: Havanın bugün ne kadar güzel olduğunu düşünüyorum Kar bitsin, gitsin artık. Genişletmek için tıkla ... +1 kara fena doyduk bu sene 100'ü aşmıştır düşmemek için zor druyrum Araba buzun ortasında. Nasıl çıkartsam ki ----------Eklendi @ 11:39:00 ---------- Yazıldı @ 11:38:20 ---------- Revengeful' Alıntı: Kahvaltıda manti yedim, mutluyum Genişletmek için tıkla ... Mantımı ? ----------Eklendi @ 11:39:40 ---------- Yazıldı @ 11:39:00 ---------- L-LumieRe' Alıntı: dershanede türkçe dersinde camdan asağı atlamayi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bende mat2 dersinde atlayacağım
'Lorelai' Alıntı: Havanın bugün ne kadar güzel olduğunu düşünüyorum Kar bitsin, gitsin artık. Genişletmek için tıkla ... +1 kara fena doyduk bu sene 100'ü aşmıştır düşmemek için zor druyrum Araba buzun ortasında. Nasıl çıkartsam ki ----------Eklendi @ 11:39:00 ---------- Yazıldı @ 11:38:20 ---------- Revengeful' Alıntı: Kahvaltıda manti yedim, mutluyum Genişletmek için tıkla ... Mantımı ? ----------Eklendi @ 11:39:40 ---------- Yazıldı @ 11:39:00 ---------- L-LumieRe' Alıntı: dershanede türkçe dersinde camdan asağı atlamayi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bende mat2 dersinde atlayacağım
Revengeful Emekli Yönetici FlaxLy' Alıntı: Sabah sabah mantı yemek ? İlqinç.. Genişletmek için tıkla ... Kebap falanda yiyorum.. Adanaliyik
FlaxLy' Alıntı: Sabah sabah mantı yemek ? İlqinç.. Genişletmek için tıkla ... Kebap falanda yiyorum.. Adanaliyik
__xXx__ Üye sipariş ettiğim parçalar geldi sevgilime yavaş yavaş takacağım ama bazı ayarlamalarda yapmam lazım inşallah 14 şubattan önce hazır olurda zevkli dakikalar geçiririz
sipariş ettiğim parçalar geldi sevgilime yavaş yavaş takacağım ama bazı ayarlamalarda yapmam lazım inşallah 14 şubattan önce hazır olurda zevkli dakikalar geçiririz
'Lorelai Üye Okumam gereken üç kitap var ----------Eklendi @ 14:15:00 ---------- Yazıldı @ 14:13:57 ---------- En az sayfaya sahip olan 400
Okumam gereken üç kitap var ----------Eklendi @ 14:15:00 ---------- Yazıldı @ 14:13:57 ---------- En az sayfaya sahip olan 400