Revengeful Emekli Yönetici Kendi kendine dolanan kulakliklarimin bir gece beni uykumda bogazlamasindan korkuyorum.
Revengeful Emekli Yönetici Gol atınca formayı çıkarır diye kadınlar dünya kupasını izleyen arkadaşım var..
PrınceOfPersia Üye L-LumieRe' Alıntı: yarin okul tatilmis yine Genişletmek için tıkla ... bizim sınıftakilerde bugün allaha yalvara yalvara bi kaldılar inş kar tutar inş yarın tatil olur diye aslında ilk hafta yok yazmıyorlar ama ders işleniyo
L-LumieRe' Alıntı: yarin okul tatilmis yine Genişletmek için tıkla ... bizim sınıftakilerde bugün allaha yalvara yalvara bi kaldılar inş kar tutar inş yarın tatil olur diye aslında ilk hafta yok yazmıyorlar ama ders işleniyo
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Blackberry Torch 9800 Genişletmek için tıkla ... bence blackberry i boşver daha güzellerini önerebilirim
minoo' Alıntı: Blackberry Torch 9800 Genişletmek için tıkla ... bence blackberry i boşver daha güzellerini önerebilirim
minoo Üye __xXx__' Alıntı: bence blackberry i boşver daha güzellerini önerebilirim Genişletmek için tıkla ... Benim BB krizim tuttu
__xXx__' Alıntı: bence blackberry i boşver daha güzellerini önerebilirim Genişletmek için tıkla ... Benim BB krizim tuttu
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Benim BB krizim tuttu Genişletmek için tıkla ... o zaman sen bilirsin üstad ama öneri istersen herzaman buradayım biliyosun
minoo' Alıntı: Benim BB krizim tuttu Genişletmek için tıkla ... o zaman sen bilirsin üstad ama öneri istersen herzaman buradayım biliyosun
FlaxLy Üye Kim milyoner olmak ister izliyorum. Çok (küfür) geliyolar ya. Çocuk ankara tıp okuyor. En kolay soruyu bilemiyor. Bunedir be.sinir oldum
Kim milyoner olmak ister izliyorum. Çok (küfür) geliyolar ya. Çocuk ankara tıp okuyor. En kolay soruyu bilemiyor. Bunedir be.sinir oldum
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Benim BB krizim tuttu Genişletmek için tıkla ... BB'nin başka anlamida var bilmiyor musun ?
minoo' Alıntı: Benim BB krizim tuttu Genişletmek için tıkla ... BB'nin başka anlamida var bilmiyor musun ?
haydaravısyon Üye mstf_l' Alıntı: ben yarin netcem ya Genişletmek için tıkla ... yarın olacagı belli degil, yarına sag cıkacagımız belli değil
mstf_l' Alıntı: ben yarin netcem ya Genişletmek için tıkla ... yarın olacagı belli degil, yarına sag cıkacagımız belli değil