pelın_ minoo' Alıntı: Acıktım. Bir şeyler yesem mi diye düşünüyorum [/QUOTE hiç aklımda olmayan sıgarayı pınar sagolsun aklım asoktu onu dusunuyorum Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Acıktım. Bir şeyler yesem mi diye düşünüyorum [/QUOTE hiç aklımda olmayan sıgarayı pınar sagolsun aklım asoktu onu dusunuyorum Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici3 Üye Sabriye Turan' Alıntı: Sigara istiyorum.. Genişletmek için tıkla ... zıkkım iç ----------Eklendi @ 03:12:49 ---------- Yazıldı @ 03:12:26 ---------- göstercem ben sana sigarayı
Sabriye Turan' Alıntı: Sigara istiyorum.. Genişletmek için tıkla ... zıkkım iç ----------Eklendi @ 03:12:49 ---------- Yazıldı @ 03:12:26 ---------- göstercem ben sana sigarayı
vapur dumanı Üye sigarayı bıraktım gece hayatımda bitti!! ----------Eklendi @ 03:17:04 ---------- Yazıldı @ 03:16:48 ----------
sigarayı bıraktım gece hayatımda bitti!! ----------Eklendi @ 03:17:04 ---------- Yazıldı @ 03:16:48 ----------
Sabriye Turan Üye Cezzbedici2' Alıntı: zıkkım iç ----------Eklendi @ 03:12:49 ---------- Yazıldı @ 03:12:26 ---------- göstercem ben sana sigarayı Genişletmek için tıkla ... Ofh ya Ofh bi kerede şunu demesen ne olur sanki..
Cezzbedici2' Alıntı: zıkkım iç ----------Eklendi @ 03:12:49 ---------- Yazıldı @ 03:12:26 ---------- göstercem ben sana sigarayı Genişletmek için tıkla ... Ofh ya Ofh bi kerede şunu demesen ne olur sanki..
pelın_ esra seyhan' Alıntı: sigarayı bıraktım gece hayatımda bitti!! ----------Eklendi @ 03:17:04 ---------- Yazıldı @ 03:16:48 ---------- Genişletmek için tıkla ... tabı tabı bırakmısmış
esra seyhan' Alıntı: sigarayı bıraktım gece hayatımda bitti!! ----------Eklendi @ 03:17:04 ---------- Yazıldı @ 03:16:48 ---------- Genişletmek için tıkla ... tabı tabı bırakmısmış
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: tabı tabı bırakmısmış Genişletmek için tıkla ... senin yüzündn yeniden başlıyodum
pelın_ esra seyhan' Alıntı: senin yüzündn yeniden başlıyodum Genişletmek için tıkla ... nese bu hafta içi bıdaha başlarız bebeım
esra seyhan' Alıntı: senin yüzündn yeniden başlıyodum Genişletmek için tıkla ... nese bu hafta içi bıdaha başlarız bebeım
Sabriye Turan Üye Cezzbedici2' Alıntı: istersen bi paket de ben alayım hiç hayır demessin Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle hayır demem kuzi hatta çok sevinirim yani..
Cezzbedici2' Alıntı: istersen bi paket de ben alayım hiç hayır demessin Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle hayır demem kuzi hatta çok sevinirim yani..
pelın_ esra seyhan' Alıntı: ne içersiniz bu araada ne alayım!! Genişletmek için tıkla ... winston lights
Cezzbedici3 Üye esra seyhan' Alıntı: ne içersiniz bu araada ne alayım!! Genişletmek için tıkla ... alma bunlara sigara migara yada al özencik yap
esra seyhan' Alıntı: ne içersiniz bu araada ne alayım!! Genişletmek için tıkla ... alma bunlara sigara migara yada al özencik yap
Sabriye Turan Üye Cezzbedici2' Alıntı: alma bunlara sigara migara yada al özencik yap Genişletmek için tıkla ... Sus kuzi sus zaten canım sigara istiyor ve sigaram bitti.. ----------Eklendi @ 03:44:34 ---------- Yazıldı @ 03:43:17 ---------- İlk Sigaram.. Vigeroy.. :P
Cezzbedici2' Alıntı: alma bunlara sigara migara yada al özencik yap Genişletmek için tıkla ... Sus kuzi sus zaten canım sigara istiyor ve sigaram bitti.. ----------Eklendi @ 03:44:34 ---------- Yazıldı @ 03:43:17 ---------- İlk Sigaram.. Vigeroy.. :P
pelın_ esra seyhan' Alıntı: şu anda bildiklerimi anlatmalımıyım onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... noldu bebeım sana ıne
esra seyhan' Alıntı: şu anda bildiklerimi anlatmalımıyım onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... noldu bebeım sana ıne