CryDaqqeR Üye tatil ve sıkılmak kelimelerini aynı cümlede kullansam mı kullanmasam mı işte bütün mesele bu
minoo Üye İyi ki 'forumda isim vermeden bir üye hakkında yorum yap' konusu kapatılmış, yoksa bugün çok kişi ceza alırdı diye düşünüyorum
İyi ki 'forumda isim vermeden bir üye hakkında yorum yap' konusu kapatılmış, yoksa bugün çok kişi ceza alırdı diye düşünüyorum
__xXx__ Üye ankaradaki hava kocaelindeki havaya göre daha sertmiş üstüme montun altından bi hırka giymeyi düşünüyorum
ankaradaki hava kocaelindeki havaya göre daha sertmiş üstüme montun altından bi hırka giymeyi düşünüyorum
Revengeful Emekli Yönetici ya admin olursa ----------Eklendi @ 17:23:25 ---------- Yazıldı @ 17:23:11 ---------- __xXx__' Alıntı: ankaradaki hava kocaelindeki havaya göre daha sertmiş üstüme montun altından bi hırka giymeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ne sandın..
ya admin olursa ----------Eklendi @ 17:23:25 ---------- Yazıldı @ 17:23:11 ---------- __xXx__' Alıntı: ankaradaki hava kocaelindeki havaya göre daha sertmiş üstüme montun altından bi hırka giymeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ne sandın..
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Bu havada nasıl gidicem ben okula ya yarın başlıyo bizim dönem Genişletmek için tıkla ... neden o kadar erken başlıyo ki
minoo' Alıntı: Bu havada nasıl gidicem ben okula ya yarın başlıyo bizim dönem Genişletmek için tıkla ... neden o kadar erken başlıyo ki
Revengeful Emekli Yönetici anilbaran'in arkadaşlık istegini kabul etsem mi diye düşünüyorum.. Cok ısrar ediyor. Facede kabul ettin burada etmiyorsun diyor. Ora özel Degil benim için diyorum 1690 falan arkadasım var diyorummm ..
anilbaran'in arkadaşlık istegini kabul etsem mi diye düşünüyorum.. Cok ısrar ediyor. Facede kabul ettin burada etmiyorsun diyor. Ora özel Degil benim için diyorum 1690 falan arkadasım var diyorummm ..