By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: Sana da afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Saol ----------Eklendi @ 15:49:02 ---------- Yazıldı @ 15:48:47 ---------- CarpeDiemm19o5' Alıntı: yemek yapıyorum :d Genişletmek için tıkla ... Bende Yemek Yaptırıyorum
hasane51' Alıntı: Sana da afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Saol ----------Eklendi @ 15:49:02 ---------- Yazıldı @ 15:48:47 ---------- CarpeDiemm19o5' Alıntı: yemek yapıyorum :d Genişletmek için tıkla ... Bende Yemek Yaptırıyorum
Yasminozz Üye Benim de karnım aç ne pişirsem diye düşünüyorum... ----------Eklendi @ 16:51:17 ---------- Yazıldı @ 15:54:47 ---------- Gencer'le konuşuyorum... hala yemek yemedim ayrıca..
Benim de karnım aç ne pişirsem diye düşünüyorum... ----------Eklendi @ 16:51:17 ---------- Yazıldı @ 15:54:47 ---------- Gencer'le konuşuyorum... hala yemek yemedim ayrıca..
haltie Üye Sevgilin bir kız için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap
Sevgilin bir kız için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap
By_GaBLiN Üye 'Lorelai' Alıntı: Akşam ve benim karnım tok Genişletmek için tıkla ... Şaşırıyorum Şu An