SHS Üye Revengeful' Alıntı: 8 gün sonra havuca ne lakap takacağımı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Çırak Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:09:15 ---------- Yazıldı @ 01:07:43 ---------- minoo' Alıntı: Cok cay ictim midem bulandi Masayi topluyorum. Mutfak isi falan. Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Midem bulanıyo çok çay içmekten Genişletmek için tıkla ... sabahki cümleyi devrik yazmış, o zaman bot değil
Revengeful' Alıntı: 8 gün sonra havuca ne lakap takacağımı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Çırak Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:09:15 ---------- Yazıldı @ 01:07:43 ---------- minoo' Alıntı: Cok cay ictim midem bulandi Masayi topluyorum. Mutfak isi falan. Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Midem bulanıyo çok çay içmekten Genişletmek için tıkla ... sabahki cümleyi devrik yazmış, o zaman bot değil
minoo Üye Çırak diye Mert'e dedim turuncuu sana değil Yatıcam uykum var. Midem ağrıyo. Benim hergün biyerim ağrıyo ya
Çırak diye Mert'e dedim turuncuu sana değil Yatıcam uykum var. Midem ağrıyo. Benim hergün biyerim ağrıyo ya
minoo Üye Az önce bi konuda Minna'nın "canım bşey çekmiyo hayret" yazdğı mesajını okudum, ona gülüyorum Sürekli bşeyler yiyen bi ben değilmişim oh
Az önce bi konuda Minna'nın "canım bşey çekmiyo hayret" yazdğı mesajını okudum, ona gülüyorum Sürekli bşeyler yiyen bi ben değilmişim oh
'Lorelai Üye minoo' Alıntı: Az önce bi konuda Minna'nın "canım bşey çekmiyo hayret" yazdğı mesajını okudum, ona gülüyorum Sürekli bşeyler yiyen bi ben değilmişim oh Genişletmek için tıkla ... Sen benim yediğim zamana denk geliyorsun yahu Ben çok yemem , zayıfım
minoo' Alıntı: Az önce bi konuda Minna'nın "canım bşey çekmiyo hayret" yazdğı mesajını okudum, ona gülüyorum Sürekli bşeyler yiyen bi ben değilmişim oh Genişletmek için tıkla ... Sen benim yediğim zamana denk geliyorsun yahu Ben çok yemem , zayıfım
'Lorelai Üye minoo' Alıntı: Ben çok yerim ama zayıfım Genişletmek için tıkla ... İmrenilir hep bu olaya