SHS Üye bu gizlilik niye? diye düşünüyorum Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) - SerkeŞ -
Revengeful Emekli Yönetici Gizli olmak zorundayız ----------Eklendi @ 13:30:23 ---------- Yazıldı @ 13:29:47 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: pINAR beni eziyo Genişletmek için tıkla ... O kıyamaz belki ama ben kıyarım.
Gizli olmak zorundayız ----------Eklendi @ 13:30:23 ---------- Yazıldı @ 13:29:47 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: pINAR beni eziyo Genişletmek için tıkla ... O kıyamaz belki ama ben kıyarım.
minoo Üye Gizlileri görüyomuş gibi konuşuyo ya Yoo gizli olmak zorunda değiliz. Ben neden gizli değilim?
SHS Üye Revengeful' Alıntı: Gizli olmak zorundayız ----------Eklendi @ 13:30:23 ---------- Yazıldı @ 13:29:47 ---------- O kıyamaz belki ama ben kıyarım. Genişletmek için tıkla ... o zaman sar ordan yarım kilo köftelik ----------Eklendi @ 13:33:45 ---------- Yazıldı @ 13:32:46 ---------- minoo' Alıntı: Kıyamam kardeşcanıma Genişletmek için tıkla ... havalılar siziiii
Revengeful' Alıntı: Gizli olmak zorundayız ----------Eklendi @ 13:30:23 ---------- Yazıldı @ 13:29:47 ---------- O kıyamaz belki ama ben kıyarım. Genişletmek için tıkla ... o zaman sar ordan yarım kilo köftelik ----------Eklendi @ 13:33:45 ---------- Yazıldı @ 13:32:46 ---------- minoo' Alıntı: Kıyamam kardeşcanıma Genişletmek için tıkla ... havalılar siziiii
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Gizlileri görüyomuş gibi konuşuyo ya Yoo gizli olmak zorunda değiliz. Ben neden gizli değilim? Genişletmek için tıkla ... evet görüyorum ? Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 2 misafir) Revengeful*, - SerkeŞ -+ Bak revengeful gizli
minoo' Alıntı: Gizlileri görüyomuş gibi konuşuyo ya Yoo gizli olmak zorunda değiliz. Ben neden gizli değilim? Genişletmek için tıkla ... evet görüyorum ? Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 2 misafir) Revengeful*, - SerkeŞ -+ Bak revengeful gizli