'Lorelai Üye Canım çok fena elma şekeri, karpuz ,kola, ananas çekiyor ----------Eklendi @ 20:16:17 ---------- Yazıldı @ 20:14:43 ---------- Sizin de çeksin
Canım çok fena elma şekeri, karpuz ,kola, ananas çekiyor ----------Eklendi @ 20:16:17 ---------- Yazıldı @ 20:14:43 ---------- Sizin de çeksin
'Lorelai Üye minoo' Alıntı: Elma şekeri hiç yemedim ben tatlı sevmem hiç Hamachi ile oyun oynuyoz Ahmet'le Genişletmek için tıkla ... Ben de tatlı sevmem ama bu tatlı değil, bu mutluluk yahu Hiç yememene çok şaşırdım Denemelisin - SerkeŞ -' Alıntı: ananas bahçesinde mi doğdun insanın canı hiç ananas çeker mi Genişletmek için tıkla ... Benim canım çekiyor O zaman insan sadece doğduğu bahçedeki şeyi canı çeksin Tamam saçma oldu ama o yoruma bu cevap yani Meyve yiyorumm
minoo' Alıntı: Elma şekeri hiç yemedim ben tatlı sevmem hiç Hamachi ile oyun oynuyoz Ahmet'le Genişletmek için tıkla ... Ben de tatlı sevmem ama bu tatlı değil, bu mutluluk yahu Hiç yememene çok şaşırdım Denemelisin - SerkeŞ -' Alıntı: ananas bahçesinde mi doğdun insanın canı hiç ananas çeker mi Genişletmek için tıkla ... Benim canım çekiyor O zaman insan sadece doğduğu bahçedeki şeyi canı çeksin Tamam saçma oldu ama o yoruma bu cevap yani Meyve yiyorumm
haydaravısyon Üye minoo' Alıntı: Ben kıymali pide yemiyorum ki kızarmış tavuk yiyorum Genişletmek için tıkla ... Esra ceyhan canlı yayın rezalati aklıma geldi
minoo' Alıntı: Ben kıymali pide yemiyorum ki kızarmış tavuk yiyorum Genişletmek için tıkla ... Esra ceyhan canlı yayın rezalati aklıma geldi
'Lorelai Üye minoo' Alıntı: Sen benden betersin yahu hep bşeyler yiyosun Genişletmek için tıkla ... Bir yiyorum , sonra bir hafta yemek yiyesim gelmiyor Gerçekten böyle ama
minoo' Alıntı: Sen benden betersin yahu hep bşeyler yiyosun Genişletmek için tıkla ... Bir yiyorum , sonra bir hafta yemek yiyesim gelmiyor Gerçekten böyle ama
'Lorelai Üye Yapmaaaa Ruffles ketçaplı ve kola Yer fıstıklı çikolata sevmem zaten Şu gemiye uyuz oldum
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: süpersin abi, kota mota kalmadı eyvallah Genişletmek için tıkla ... iyi ozaman son mesajı ben atacam
- SerkeŞ -' Alıntı: süpersin abi, kota mota kalmadı eyvallah Genişletmek için tıkla ... iyi ozaman son mesajı ben atacam