By_GaBLiN Üye salondayım + patlak mısır + sıcak çikolat + tv de 43. Kanal ( PowerTürk ) + kumanda bende ----------Eklendi @ 23:04:48 ---------- Yazıldı @ 23:01:13 ---------- CarpeDiemm19o5' Alıntı: kardan kadın yaptım eve geldm oturuyom.d Genişletmek için tıkla ... Adını ne koydun ----------Eklendi @ 23:06:42 ---------- Yazıldı @ 23:04:48 ---------- greenmile' Alıntı: sigara içiyorum bir yandan ders çalışıyorum bir yandan maxiye bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Evde kimse olmasa bende içsem çok istiyorum evde içmeyi çaydanlığı ortaya koyup
salondayım + patlak mısır + sıcak çikolat + tv de 43. Kanal ( PowerTürk ) + kumanda bende ----------Eklendi @ 23:04:48 ---------- Yazıldı @ 23:01:13 ---------- CarpeDiemm19o5' Alıntı: kardan kadın yaptım eve geldm oturuyom.d Genişletmek için tıkla ... Adını ne koydun ----------Eklendi @ 23:06:42 ---------- Yazıldı @ 23:04:48 ---------- greenmile' Alıntı: sigara içiyorum bir yandan ders çalışıyorum bir yandan maxiye bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Evde kimse olmasa bende içsem çok istiyorum evde içmeyi çaydanlığı ortaya koyup
haydaravısyon Üye İki kişi karşılıklı birbirlerine zarar veriyor sanırm kavga ediyorlar onalara bakıyorum
minoo Üye Müzik dinliyorum (Yalın - Daha Ne Diyeyim) Notlarıma falan bakıyorum. Kaldığımı düşündüğüm ders DC gelmiş kendimi tebrik ediyorum Bi de o.
Müzik dinliyorum (Yalın - Daha Ne Diyeyim) Notlarıma falan bakıyorum. Kaldığımı düşündüğüm ders DC gelmiş kendimi tebrik ediyorum Bi de o.