Tuba.Erva Üye bu haftayı hayırlısıyla nasıl atlatacagımı dusunuyorum murat menteşın sözü geldı aklıma şarj olsam hasretınle amatörce mi kaçar atomu yumrukla parçalayamam Allah büyüktür elbet bir kapı açar
bu haftayı hayırlısıyla nasıl atlatacagımı dusunuyorum murat menteşın sözü geldı aklıma şarj olsam hasretınle amatörce mi kaçar atomu yumrukla parçalayamam Allah büyüktür elbet bir kapı açar
Ateş Böceği :) Üye Bir iki saat içinde toplantımız var inşallah herşey istediğim gibi olur diye düşünüyorum...
By_GaBLiN Üye viktoreznov' Alıntı: yarınki sınavlarımı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Başarılar ----------Eklendi @ 21:29:13 ---------- Yazıldı @ 21:23:38 ---------- Bende adaçayı, ayva yaprağı, papatya, kuşburnu karışımı bi içecek koydum ocağa kaynamasını bekliyorum
viktoreznov' Alıntı: yarınki sınavlarımı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Başarılar ----------Eklendi @ 21:29:13 ---------- Yazıldı @ 21:23:38 ---------- Bende adaçayı, ayva yaprağı, papatya, kuşburnu karışımı bi içecek koydum ocağa kaynamasını bekliyorum