minoo Üye Acıktım. Temizlik yaptım ve yoruldum. Yarın sınavlarım da var. Mimi de yok Yatıyorum şu an.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Acıktım. Temizlik yaptım ve yoruldum. Yarın sınavlarım da var. Mimi de yok Yatıyorum şu an. Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Acıktım. Temizlik yaptım ve yoruldum. Yarın sınavlarım da var. Mimi de yok Yatıyorum şu an. Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye ForeverAlone";4189682][COLOR="Red' Alıntı: ya da ayrı yazılır!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... Takıntılıyım. Fena.[/COLOR]
ForeverAlone";4189682][COLOR="Red' Alıntı: ya da ayrı yazılır!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... Takıntılıyım. Fena.[/COLOR]
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ne gülüyosun manyak Genişletmek için tıkla ... Söyleme mi gerçekten istiyor musun bence istemiyorsun o yüzden söylemiyorum
minoo' Alıntı: Ne gülüyosun manyak Genişletmek için tıkla ... Söyleme mi gerçekten istiyor musun bence istemiyorsun o yüzden söylemiyorum
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Ayy canım yeni gördüm sağol. Sana da sabır versin Gördüğüm kadarı ile çok erken uyanıyorsun. Genişletmek için tıkla ... evet maalesef sabahın köründe kalkıyorum sınav bi biteydi rahata erecem ----------Eklendi @ 20:34:53 ---------- Yazıldı @ 20:33:32 ---------- Şu an da ne yapıyorum dolmuştayım eve gidiyorum ----------Eklendi @ 20:40:56 ---------- Yazıldı @ 20:34:53 ---------- Dolmuşun içinde bi kız var kulağında bir küpe sanarsın halka sucuk kocaman
minoo' Alıntı: Ayy canım yeni gördüm sağol. Sana da sabır versin Gördüğüm kadarı ile çok erken uyanıyorsun. Genişletmek için tıkla ... evet maalesef sabahın köründe kalkıyorum sınav bi biteydi rahata erecem ----------Eklendi @ 20:34:53 ---------- Yazıldı @ 20:33:32 ---------- Şu an da ne yapıyorum dolmuştayım eve gidiyorum ----------Eklendi @ 20:40:56 ---------- Yazıldı @ 20:34:53 ---------- Dolmuşun içinde bi kız var kulağında bir küpe sanarsın halka sucuk kocaman