minoo Üye İyi geçmiyo ama bari sana iyi geçsin Ali. İyi geceler.. Yapıcam yapıcam ben börek. Fare zehiri koycam içine de. O yüzden sen yeme Metin.
İyi geçmiyo ama bari sana iyi geçsin Ali. İyi geceler.. Yapıcam yapıcam ben börek. Fare zehiri koycam içine de. O yüzden sen yeme Metin.
haltie Üye az önce yaşadığım olaya gülüyorum facebookta arkadaşımın durum güncellemesi Boston- miami bir teyze yorum yapmış:ne yani ordamısın arkadaş :yok abla basket maçı izliyorum
az önce yaşadığım olaya gülüyorum facebookta arkadaşımın durum güncellemesi Boston- miami bir teyze yorum yapmış:ne yani ordamısın arkadaş :yok abla basket maçı izliyorum
minoo Üye Annemle şirkete gidecektim NŞA'da ama babam işi bozdu Uyumadım doğru düzgün. Kitap okudum. Daha dün başladım ama bu gece bitecek gibi. Hastayım da zaten. Boğazım ağrıyo öksürmeye de başladım. Yeni yıla hasta gircem
Annemle şirkete gidecektim NŞA'da ama babam işi bozdu Uyumadım doğru düzgün. Kitap okudum. Daha dün başladım ama bu gece bitecek gibi. Hastayım da zaten. Boğazım ağrıyo öksürmeye de başladım. Yeni yıla hasta gircem
'Lorelai Üye Kucağımda pc, karşımda tv, kulağımda kulaklık , yanımda da telefonum Hepsine yetişmeye çalışıyorum