minoo Üye Sessiz sakin.. Müzik bile açmadım. Sistem seslerini bile duymamak için pcnin sesini kapattım. Kafamı dinliyorum!
Sessiz sakin.. Müzik bile açmadım. Sistem seslerini bile duymamak için pcnin sesini kapattım. Kafamı dinliyorum!
minoo Üye Keyifsizlendim saçma bi şekilde Film izlemeye karar verdim. V for Vendetta. Yeniden.. Tüm film malzemelerini aldım yanıma, filme gidiyorum
Keyifsizlendim saçma bi şekilde Film izlemeye karar verdim. V for Vendetta. Yeniden.. Tüm film malzemelerini aldım yanıma, filme gidiyorum
k2ral Üye fark etmez ----------Eklendi @ 17:28:03 ---------- Yazıldı @ 17:27:26 ---------- greenmile' Alıntı: Telden giriyorum Genişletmek için tıkla ... xd=)
fark etmez ----------Eklendi @ 17:28:03 ---------- Yazıldı @ 17:27:26 ---------- greenmile' Alıntı: Telden giriyorum Genişletmek için tıkla ... xd=)
pelın_ minoo' Alıntı: Kahve keyfii Genişletmek için tıkla ... vay anasını Pınar dikkat et artık evi biliyoruz bak basarım orayı lenn
minoo' Alıntı: Kahve keyfii Genişletmek için tıkla ... vay anasını Pınar dikkat et artık evi biliyoruz bak basarım orayı lenn
minoo Üye Yavru kahve yapayım dedim, siz istemedinz Şu an okuluma küfürler ediyorum itina ile. Bir final takvimi çıkarmışlar, ibret alınacak cinsten!
Yavru kahve yapayım dedim, siz istemedinz Şu an okuluma küfürler ediyorum itina ile. Bir final takvimi çıkarmışlar, ibret alınacak cinsten!
pelın_ canım çok pis kahve istedi ve yapmay agıdıyorum ----------Eklendi @ 18:06:00 ---------- Yazıldı @ 17:52:30 ---------- [/url][/IMG] ve kahevem Kız Pınar canımda neçok istıyodu
canım çok pis kahve istedi ve yapmay agıdıyorum ----------Eklendi @ 18:06:00 ---------- Yazıldı @ 17:52:30 ---------- [/url][/IMG] ve kahevem Kız Pınar canımda neçok istıyodu
SHS Üye pelın_' Alıntı: yuh okadar köpük var be ben köpüksüz kahve yapmam şekerim Genişletmek için tıkla ... içmedikki görmedikki resimle olmuyor
pelın_' Alıntı: yuh okadar köpük var be ben köpüksüz kahve yapmam şekerim Genişletmek için tıkla ... içmedikki görmedikki resimle olmuyor
SHS Üye minoo' Alıntı: Montaj değil merak etme Yap, fotosunu koy da görelim Metin beey Genişletmek için tıkla ... tamamda montaj konusunda söz veremem ----------Eklendi @ 18:21:36 ---------- Yazıldı @ 18:20:01 ---------- pelın_' Alıntı: [/URL][/IMG] al inanmıyosan kapttım bide yengem bakıcak Genişletmek için tıkla ... tamam inandım, birazdan video koyma eline sağlık bol köpüklüydü
minoo' Alıntı: Montaj değil merak etme Yap, fotosunu koy da görelim Metin beey Genişletmek için tıkla ... tamamda montaj konusunda söz veremem ----------Eklendi @ 18:21:36 ---------- Yazıldı @ 18:20:01 ---------- pelın_' Alıntı: [/URL][/IMG] al inanmıyosan kapttım bide yengem bakıcak Genişletmek için tıkla ... tamam inandım, birazdan video koyma eline sağlık bol köpüklüydü