"ForeverAlone" Üye pelın_' Alıntı: ttnet'e küfür yağmuru Genişletmek için tıkla ... Bu devirde ttnet kullanan kalmadı zaten herkes isyan etti
pelın_' Alıntı: ttnet'e küfür yağmuru Genişletmek için tıkla ... Bu devirde ttnet kullanan kalmadı zaten herkes isyan etti
Tuba.Erva Üye bünye nasılsa kafada öyle olurmus demıs bir şair dıgerıde demıskı çeneni tutmasını bılmezsen o kafayı boşa tasıma at çöpe bu masalda burda bıtmıs
bünye nasılsa kafada öyle olurmus demıs bir şair dıgerıde demıskı çeneni tutmasını bılmezsen o kafayı boşa tasıma at çöpe bu masalda burda bıtmıs
minoo Üye Yemek yiyorum yazcaktm ama Tuba'nın yazdığını okuduktan sonra bıraktım yemeği, Tuba'ya vah vaaah diyorum şu an
Yemek yiyorum yazcaktm ama Tuba'nın yazdığını okuduktan sonra bıraktım yemeği, Tuba'ya vah vaaah diyorum şu an
Tuba.Erva Üye pınar Allah seni emi suan ne mı yapıyorum pınara iyi geceler dıyorum uslu kızı oynayp cıkcam sıteden cadı moda döndürüp tırnaklarımı cıkarmasınlar bana
pınar Allah seni emi suan ne mı yapıyorum pınara iyi geceler dıyorum uslu kızı oynayp cıkcam sıteden cadı moda döndürüp tırnaklarımı cıkarmasınlar bana
minoo Üye Tuba'nın verdiği suyu içiyorum. Yani şişe falan değil damacana Her zaman tam sandalyeye, yatağıma kurulmuşumdur ama çantamdan bişey lazım olur. Çantam benden 5 metre uzaktadır şans Ama bu kez hemen yanımdaymış hayret dediim
Tuba'nın verdiği suyu içiyorum. Yani şişe falan değil damacana Her zaman tam sandalyeye, yatağıma kurulmuşumdur ama çantamdan bişey lazım olur. Çantam benden 5 metre uzaktadır şans Ama bu kez hemen yanımdaymış hayret dediim