__xXx__ Üye minoo' Alıntı: La unutmuşum oynamayı ya. Ben en son kara liste 3'te bırakmıştım, benim mal bilgisayarım sıfırlamış oyunu. Gözüm kesmedi Genişletmek için tıkla ... Aslında işin gücün olmayacak oturacak sın başına :-) nfs nin bence en iyilerindenYahu ne zaman gece buzdolabına dadansam babam yakalıyor bizim ailede genetik demekki geceleri birseyler atıştırmak
minoo' Alıntı: La unutmuşum oynamayı ya. Ben en son kara liste 3'te bırakmıştım, benim mal bilgisayarım sıfırlamış oyunu. Gözüm kesmedi Genişletmek için tıkla ... Aslında işin gücün olmayacak oturacak sın başına :-) nfs nin bence en iyilerindenYahu ne zaman gece buzdolabına dadansam babam yakalıyor bizim ailede genetik demekki geceleri birseyler atıştırmak
greenmile Üye Anıları canlandırıyoruz.. Bana pek çok güzel şeyi yaşatmasının yanında ölümden de döndüren o güzel, şehvetli yılı 2008i saygıyla anıyoruz.
Anıları canlandırıyoruz.. Bana pek çok güzel şeyi yaşatmasının yanında ölümden de döndüren o güzel, şehvetli yılı 2008i saygıyla anıyoruz.
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Öyle bi ağrıyo ki dişim, kafamı falan duvarlara durmak üzereyim! Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun allah şifa versin Sivas'ta hava serinmiş be
minoo' Alıntı: Öyle bi ağrıyo ki dişim, kafamı falan duvarlara durmak üzereyim! Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun allah şifa versin Sivas'ta hava serinmiş be
TeknoÖmer Üye minoo' Alıntı: Öyle bi ağrıyo ki dişim, kafamı falan duvarlara durmak üzereyim! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun.
minoo' Alıntı: Öyle bi ağrıyo ki dişim, kafamı falan duvarlara durmak üzereyim! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun.