rawkid Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Nedirse ettiğin odurki bulurun Genişletmek için tıkla ... Galaksiler de raks ederken şuuruna dostum hay aksilerle dolup taşar umudun hadi gazla
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Nedirse ettiğin odurki bulurun Genişletmek için tıkla ... Galaksiler de raks ederken şuuruna dostum hay aksilerle dolup taşar umudun hadi gazla
xmustx Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Karnım acc sabahtan berin1 lira olsaydi baston alıp yerdim okulda neyse Genişletmek için tıkla ... Ben onu bile yapamadım Otobüsteyim eve gidiyorum
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Karnım acc sabahtan berin1 lira olsaydi baston alıp yerdim okulda neyse Genişletmek için tıkla ... Ben onu bile yapamadım Otobüsteyim eve gidiyorum
___kaptan___ Üye zaman geçsin istiyorum geçmiyo ama şurda sevdiğimiz olsun zaman kavramı ortadan kalkar yemin ediyom hayat hiç adil değil arkadaş
zaman geçsin istiyorum geçmiyo ama şurda sevdiğimiz olsun zaman kavramı ortadan kalkar yemin ediyom hayat hiç adil değil arkadaş
teknolojibaronu Üye Burasi fenaa e5 buz pistine döndü desem yeridir. Asfaltın üstünde bir katman daha var...
Nextman Emekli Yönetici The Pancar' Alıntı: ilginç kahve içmiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Çok içtim bu gün ama seni mi kıralım
The Pancar' Alıntı: ilginç kahve içmiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Çok içtim bu gün ama seni mi kıralım