__xXx__ Üye 0MG90' Alıntı: Saat 22 ve elektrikler gitti bravo Genişletmek için tıkla ... yıl olmuş 2015 bizim memlekette hala elektrikler gidiyo olacak iş değil
0MG90' Alıntı: Saat 22 ve elektrikler gitti bravo Genişletmek için tıkla ... yıl olmuş 2015 bizim memlekette hala elektrikler gidiyo olacak iş değil
__xXx__ Üye elektrik santrallerin artması şart elektrik dağıtım şirketlerinin yatırıma devam etmesi şart
__xXx__ Üye 0MG90' Alıntı: Çok zor diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... evet maalesef ülkemizde zor
___kaptan___ Üye yarın sanat tarihi bütünleme sınavı var ve ben mumyalanmış ve binlerce yıl sonra ortaya çıkmış gibiyim kafamın içinde bin tane düşünce hangi düşünceye kucak açsam daha da karışık bir hal alıyorum, biri beni gömsün....
yarın sanat tarihi bütünleme sınavı var ve ben mumyalanmış ve binlerce yıl sonra ortaya çıkmış gibiyim kafamın içinde bin tane düşünce hangi düşünceye kucak açsam daha da karışık bir hal alıyorum, biri beni gömsün....
doctorrr Üye Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann )))))))))))) Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
98farom98 Üye doctorrr' Alıntı: Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann )))))))))))) Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... süper ya
doctorrr' Alıntı: Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann )))))))))))) Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... süper ya
The Pancar Üye doctorrr' Alıntı: Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann )))))))))))) Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... o 1dakika 50 saniye boyunca akan suya üzülüyorum
doctorrr' Alıntı: Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann )))))))))))) Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... o 1dakika 50 saniye boyunca akan suya üzülüyorum
98farom98 Üye The Pancar' Alıntı: o 1dakika 50 saniye boyunca akan suya üzülüyorum Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann )))))))))))) Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Çok tatlı lan ben bunu yirim.
doctorrr' Alıntı: Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann )))))))))))) Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Çok tatlı lan ben bunu yirim.
___kaptan___ Üye :O Matematikten 73 almışım Hayatımda ilk defa matematikten 73 gibi klas bir not aldım ve bu adam matematikten geçer
:O Matematikten 73 almışım Hayatımda ilk defa matematikten 73 gibi klas bir not aldım ve bu adam matematikten geçer