Oğuzhan Üye Şimdiden okulun bahar şenliğine içki içip gitsem ne olur diye düşünmeye başladım. Ben çok dayak yiyeceğim okulda belli oldu. Acaba karateye kaldığım yerden devam mı etsem... Lan şu düğünlerde Ferhat Göçer şarkılarını çalacağınıza mis gibi Wonderful Tonight çalsanıza.
Şimdiden okulun bahar şenliğine içki içip gitsem ne olur diye düşünmeye başladım. Ben çok dayak yiyeceğim okulda belli oldu. Acaba karateye kaldığım yerden devam mı etsem... Lan şu düğünlerde Ferhat Göçer şarkılarını çalacağınıza mis gibi Wonderful Tonight çalsanıza.
007wolverine Üye The SLayeR' Alıntı: Uzanıyorum sıcakta bişe yapılmıo arkadaş Genişletmek için tıkla ... aynısı
mürteza16 Üye SHS' Alıntı: Oyumu kullandım geldim, içimde küçük bir ümit sırtımda terli bir tişört var Genişletmek için tıkla ... Kime kullandın?
SHS' Alıntı: Oyumu kullandım geldim, içimde küçük bir ümit sırtımda terli bir tişört var Genişletmek için tıkla ... Kime kullandın?
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Akşam görcez kimin olacağını. SHS' Alıntı: Ekmeğe Genişletmek için tıkla ... Gülmeden söyle anlamıyorum.
İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Akşam görcez kimin olacağını. SHS' Alıntı: Ekmeğe Genişletmek için tıkla ... Gülmeden söyle anlamıyorum.