Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Annemle babam ütü ve saç kurutma makinesi almış bana.
aynen banada almışlardı syahat ütüsü sac makinası falan zaten yatagının altına koy elbisen dümdüz oluyor ütüyü bu yuzden fazla kulanmamıştım öğrenci aklı işte

Tepkiler: Oğuzhan
Onu nasıl unuturum acaba diye düşünüyorum.

Oğuzhan

Üye
Bana lazim olan bilgisayar en az 3500 tl... Ee ben o parayla Sercedes alirim aga...
aynen banada almışlardı syahat ütüsü sac makinası falan zaten yatagının altına koy elbisen dümdüz oluyor ütüyü bu yuzden fazla kulanmamıştım öğrenci aklı işte
İyi fikir. Abooov canim cok feci bira cekti. Acayip derecede lan oyle boyle degil.

Shameless izlerken bi yandanda alacağım laptopu düşünüyorum

Yalova'ya otobüsle gidip oradanda gemiyle İstanbul'a gidecem. Şuan Yalova'ya gidiyorum.

Yoruldum kafam durdu valla pc,açınca sitenin ismini bile aklıma getiremedem kafam bi milyon.

Oğuzhan

Üye
Babamı tablet+telefona bir türlü ikna edemedim. Tableti gereksiz görüyor hala.

0MG90

Üye
Havuzda kaldım, feci yağmur yağıyo

Son düzenleme:
Tepkiler: minoo
İstanbul'da dolu ile karışık yağmur yağıyor. Dayımı bekliyorum.

SHS

Üye
uykum geldi

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Joy Fm dinliyorum. Çay içicem de üşeniyorum mutfağa gitmeye.

Enes

Üye
Düğünde elvan daltona bile tamam da ayrılık içeren acıklı şarkıların çalınma amacı nedir yani ?

Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sadece vat iz yor neym ve cizis kirayst diyebildigi icin ingilizce biliyorum diye gecinenler var. Vay be...

SHS

Üye
şimdi de uykum yok

Iki haftadır ciddi anlamda boğazım ağrıyor her gece 4'ten önce uyumaz oldum Kpss stresi yüzünden ismimi unutabilirim! Çıldırmamak elde değil...