Oğuzhan Üye Oğuzhan' Alıntı: Cuma namazindan sonra tercih yapacagim. Genişletmek için tıkla ... Daha yeni yapabildim.
Oğuzhan' Alıntı: Cuma namazindan sonra tercih yapacagim. Genişletmek için tıkla ... Daha yeni yapabildim.
FatoŞ Üye Dede' Alıntı: Birden bire böyle şeyler nasıl yazılır onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ) Ben Yazarımmmm )) çok özledim be dedemmmm senii...
Dede' Alıntı: Birden bire böyle şeyler nasıl yazılır onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ) Ben Yazarımmmm )) çok özledim be dedemmmm senii...
0MG90 Üye The SLayeR' Alıntı: Felaket bol simsekli yagmur yagio istanbula suan blkonda onu seyredyrum ozlemisim be Genişletmek için tıkla ... Bursa'da aynı
The SLayeR' Alıntı: Felaket bol simsekli yagmur yagio istanbula suan blkonda onu seyredyrum ozlemisim be Genişletmek için tıkla ... Bursa'da aynı
The SLayeR Üye 0MG90' Alıntı: Bursa'da aynı Genişletmek için tıkla ... Valla on numara suan toz lar gitmis hava ferahlamis olacak yagmur drunca ama suan baya baya simsekler ardi ardina
0MG90' Alıntı: Bursa'da aynı Genişletmek için tıkla ... Valla on numara suan toz lar gitmis hava ferahlamis olacak yagmur drunca ama suan baya baya simsekler ardi ardina
Mert Üye Twitter adresini bildiğimi bilmemesi ne güzel bir şey. Her tartıştığımızda yüzüme söyleyemediklerini, içinde kalanları orda patlatıyor. Ben de evde zevkten spazm geçiriyorum. Sanırım ben de normal değilim
Twitter adresini bildiğimi bilmemesi ne güzel bir şey. Her tartıştığımızda yüzüme söyleyemediklerini, içinde kalanları orda patlatıyor. Ben de evde zevkten spazm geçiriyorum. Sanırım ben de normal değilim