FatoŞ Üye Ev misafirliğindeyiz... Onca Şey var aslında düşündüğüm... Yapılan haksızlıklar.. ~ Evde sıkılıyorum .. çocuklarımı özledim..
Ev misafirliğindeyiz... Onca Şey var aslında düşündüğüm... Yapılan haksızlıklar.. ~ Evde sıkılıyorum .. çocuklarımı özledim..
KayraBey Üye Oğuzhan' Alıntı: Arkadaslarla Kusadasi'na gidecegiz. Esyalarimi hazirliyorum. Genişletmek için tıkla ... Ramazan öncesi son tatil
Oğuzhan' Alıntı: Arkadaslarla Kusadasi'na gidecegiz. Esyalarimi hazirliyorum. Genişletmek için tıkla ... Ramazan öncesi son tatil
__xXx__ Üye Küçük amcamın çocuklarının bizim havuzla alıp veremedikleri var abi kardeş havuza bir sene arayla koyverdiler hem gün erken bitti hemde işin yoksa koca havuzu bosalt temizle yeniden doldur ilaçla sonra 3 gün bekle
Küçük amcamın çocuklarının bizim havuzla alıp veremedikleri var abi kardeş havuza bir sene arayla koyverdiler hem gün erken bitti hemde işin yoksa koca havuzu bosalt temizle yeniden doldur ilaçla sonra 3 gün bekle
Mert Üye Bütün sene boyunca sadece ders çalışmış biri mola vermeden 5.5 km koşma ile açılış yaparsa böyle olur. Bacaklarım tutmuyor.
Bütün sene boyunca sadece ders çalışmış biri mola vermeden 5.5 km koşma ile açılış yaparsa böyle olur. Bacaklarım tutmuyor.