__xXx__ Üye The Pancar' Alıntı: Kasa kaç model GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 2016 ocakta teslim aldım SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
The Pancar' Alıntı: Kasa kaç model GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 2016 ocakta teslim aldım SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
__xXx__ Üye İşçilere iftardan sonra mesai var dedim şakasına ulan adamlar neredeyse kalp krizi geciriyordu SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
İşçilere iftardan sonra mesai var dedim şakasına ulan adamlar neredeyse kalp krizi geciriyordu SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
0MG90 Üye Evde kimse yok. Oyuna dalmışım, sahura az kalmış. Patatesleri soydum actifry'a attım, yumurta haşladım, çayı demliyorum
Evde kimse yok. Oyuna dalmışım, sahura az kalmış. Patatesleri soydum actifry'a attım, yumurta haşladım, çayı demliyorum
__xXx__ Üye bazı kadınlara araba veren kocaları-babaları yeminle diyorum canlı canlı kor saca basarak öldürmek lazım
bazı kadınlara araba veren kocaları-babaları yeminle diyorum canlı canlı kor saca basarak öldürmek lazım
__xXx__ Üye Bayram bitti iş yok ihale kovalıyorum SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Bayram bitti iş yok ihale kovalıyorum SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Revengeful Emekli Yönetici Dereceye girdiğim için üniversite benden mezun görüşü yazmamı istedi. Sitede yayınlanacakmış. Ünlü olacam oley be
Dereceye girdiğim için üniversite benden mezun görüşü yazmamı istedi. Sitede yayınlanacakmış. Ünlü olacam oley be
__xXx__ Üye İşten geldim çanağı devirdim yorgunluktan uyuyamıyorum. Patlayan kazan anamızı ağlattı SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
İşten geldim çanağı devirdim yorgunluktan uyuyamıyorum. Patlayan kazan anamızı ağlattı SM-G930F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.