csbaz Üye Anane yada babaanne da kalıyorsanız ve internetiniz yoksa ve komşudan alıyorsanız hayat size güzel
csbaz Üye Anane yada babaanne da kalıyorsanız ve internetiniz yoksa ve komşudan alıyorsanız hayat size güzel
0MG90 Üye ABV Sony. Kulaklık kablosu hem sağ hem soldan kırılmış. Kopacak diye korkuyorum artık. 150 lira veremem o kulaklığa
ABV Sony. Kulaklık kablosu hem sağ hem soldan kırılmış. Kopacak diye korkuyorum artık. 150 lira veremem o kulaklığa
csbaz Üye Telefondan bir linke girip indirmek için cinmet geçirmek lazım ya.Pc deki arayüzler farklı olunca daçma şeyler oluyor mobilde..
Telefondan bir linke girip indirmek için cinmet geçirmek lazım ya.Pc deki arayüzler farklı olunca daçma şeyler oluyor mobilde..
The Shadow Üye Microsoft Edge'e sövüyorum. Windows 10 maceramın kısa süreceği belliydi zaten ubuntuyu özledim
0MG90 Üye The Shadow' Alıntı: Microsoft Edge'e sövüyorum. Windows 10 maceramın kısa süreceği belliydi zaten ubuntuyu özledim Genişletmek için tıkla ...
The Shadow' Alıntı: Microsoft Edge'e sövüyorum. Windows 10 maceramın kısa süreceği belliydi zaten ubuntuyu özledim Genişletmek için tıkla ...
teknolojibaronu Üye The Shadow' Alıntı: Microsoft Edge'e sövüyorum. Windows 10 maceramın kısa süreceği belliydi zaten ubuntuyu özledim Genişletmek için tıkla ... Bence tek kötü yanı whatsapp web desteklememesi.
The Shadow' Alıntı: Microsoft Edge'e sövüyorum. Windows 10 maceramın kısa süreceği belliydi zaten ubuntuyu özledim Genişletmek için tıkla ... Bence tek kötü yanı whatsapp web desteklememesi.
The Shadow Üye teknolojibaronu' Alıntı: Bence tek kötü yanı whatsapp web desteklememesi. Genişletmek için tıkla ... İndirme hızını göstermeyen, sadece 2 tema seçeneği bulunan tarayıcıyı nasıl kullanıyonuz yav. Her şey hız değil ki tasarım ve kullanıcı dostu olması da önemli Ayrıca tarayıcıyı açmadan direk gizli sekme de açamıyosun chrome daki gibi
teknolojibaronu' Alıntı: Bence tek kötü yanı whatsapp web desteklememesi. Genişletmek için tıkla ... İndirme hızını göstermeyen, sadece 2 tema seçeneği bulunan tarayıcıyı nasıl kullanıyonuz yav. Her şey hız değil ki tasarım ve kullanıcı dostu olması da önemli Ayrıca tarayıcıyı açmadan direk gizli sekme de açamıyosun chrome daki gibi
Serhan Üye Yeni iPhone'un internete sazan görüntüleri Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni iPhone'un internete sazan görüntüleri Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
csbaz Üye Serhan' Alıntı: Yeni iPhone'un internete sazan görüntüleri Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu ne lo
Serhan' Alıntı: Yeni iPhone'un internete sazan görüntüleri Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu ne lo